Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Cine a câștigat a doua amuletă din sezonul 13. Ce s-a întâmplat în culise, după verdictul final

Romică Țociu a analizat în detaliu cele patru preparate ale juraților din ediția 2 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 19 martie 2024. Actorul a dat verdictul final, fără să țină în suspans chefii, rostind numele celui care a câștigat amuleta puternică.

colaj foto cu irina fodor alaturi de romica tociu si cei patru chefi la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Romică Țociu a acordat cea de-a doua amuletă a sezonului | Antena 1

Emoțiile și-au făcut apariția în platoul Chefi la cuțite atunci când a venit momentul ca Romică Țociu să anunțe câștigătorul amuletei din ediția 2 a sezonului 13, de pe 19 martie 2024. Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au așteptat cu sufletul la gură verdictul final.

Jurații au făcut tot ce au putut pentru a-l impresiona pe degustător. Actorului i-a fost dificil să ia o decizie, preparatele fiind pe gustu său. Acesta și-ar fi dorit să ofere avantajul tuturor, însă un singur chef se poate bucura de el.

Citește și: Ce este terapia cu îngeri. Prima concurentă a noului sezon Chefi la cuțite a ridicat semne de întrebare în rândul publicului

Romică Țociu a intrat cu entuziasm în platoul show-ului culinar pentru a-i cunoaște pe cei patru noi chefi. Fără pic de ezitare, actorul și-a spus părerea sinceră despre ei. Mai mult, degustătorul de astăzi a fost foarte încântat să-i întâlnească pe aceștia.

„Nu mai putem să-i fierbem mult în sos propriu pentru că sunt mulți concurenți care așteaptă să fie jurizați. Romică a fost un pic speriat, dar să nu-l certați”, a anunțat Irina Fodor.

„Bine, dar nici nu stau la ceartă. Plec”, a completat-o actorul în glumă.

Ce jurat a câștigat a doua amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite din ediția 2 de pe 19 martie 2024

Romică Țociu a oferit patru puncte (locul 2) preparatului cu somon și avocado realizat de chef Orlando Zaharia. Cele trei puncte au fost date lui chef Ștefan Popescu pentru rețeta de hamburger.

Lupta decisivă s-a dat între chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki. În cele din urmă, actorul a anunțat că amuleta a fost câștigată de juratul care a gătit monk fish.

Așadar, chef Alexandru Sautner a pus mâna pe cel de-al doilea avantaj din sezonul 13 Chefi la cuțite, în timp ce chef Richard Abou Zaki a primit două puncte pentru preparatul său de la jocul pentru amuletă.

Citește și: Cum arată fiica lui Chef Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite sezonul 13. Juratul se mândrește cu familia lui

„A fost extraordinară!”, l-a lăudat actorul.

„Nici nu știi ce bucurie mi-a făcut! (...) Jurizarea perfectă!”, a zis juratul.

„Nici nu știi ce ai stârnit cu voturile tale! Nu se mai poate rescrie nimic. Ce a fost făcut, a fost făcut”, a spus Irina Fodor.

„Azi nu a fost ziua mea deloc! Am luat două puncte, iar Vecchio 5 puncte. Dezamăgirea a fost mare, dar o să îmi revin”, a evidențiat chef Richard Abou Zaki.

În culisele sezonului 13 Chefi la cuțite, Romică Țociu a avut ocazia să vadă o răsturnare de situație. Actorul a observat faptul că prima amuletă a fost câștigată de chef Richard Abou Zaki, urmând ca cel mai mic punctaj să fie obținut de chef Alexandru Sautner.

„Astăzi am dat peste cap tot!”, a mărturisit actorul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Jelo Husni, sirianul cu o poveste impresionantă de viață. Cum a ajuns ilegal în România... Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Adrian Izgoană, poveste dramatică de viață. Reacția lui chef Richard Abou Zaki când l-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x