Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Ce afacere are Cătălina Vlad, după ce a renunțat la facultate. Cât câștigă concurenta

Cătălina Vlad a renunțat la facultate pentru a avea propria afacere. Chefii au rămas surprinși când au auzit cu ce se ocupă concurenta din ediția 12 Chefi la cuțite a sezonului 12 de pe 19 septembrie 2023.

colaj foto cu catalina vlad si poza cu sorin bontea si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Cătălina Vlad i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale, în ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Cătălina Vlad are 26 de ani, vine din București și este digital creator. Tânăra abia aștepta să vină la Chefi la cuțite pentru a-i impresiona pe jurați cu talentul său în arta culinară. Concurenta trebuia să participe și sezonul trecut, însă a avut parte de o situație delicată înainte cu o zi.

„O să-i îndulcesc cu prăjitura mea preferată. Este o tartă cu lime care are bază de biscuiți digestivi, mai adăugăm frișcă și lapte condensat. Gătitul a fost o pasiune pe care am descoperit-o în pandemie. Mă liniștește!”, a povestit ea.

Tânăra s-a descurcat foarte bine la bancul de lucru. Mai mult, aceasta a dezvăluit că ar vrea să meargă în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu dacă primește două cuțite pentru că are o energie cu care ea rezonează.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 septembrie 2023. Janni Alexandridis a primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu în sezonul 12. Ce a zis

Tot în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023, Cătălina Vlad a scos la iveală câteva detalii despre copilăria ei. Concurenta s-a mutat în București alături de părinții ei la vârsta de 4 ani, unde a făcut și actorie.

Cătălina Vlad are o afacere la care chefii nu s-au așteptat. Ce a povestit tânăra în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023

Cătălina Vlad le-a dezvăluit chefilor că are o afacere proprie de plimbat câini: „Am o echipă de 10 oameni, suntem și în Cluj”. Concurenta se ocupă de îngrijirea animalelor de companie atunci când stăpânii pleacă în vacanță.

„Există și oameni care vin și stau cu animalele într-o casă străină?”, a fost curiozitatea lui chef Sorin Bontea.

„Da!”, a răspuns tânăra.

Chef Florin Dumitrescu a ținut să intervină în discuție: „Aici mai e o chestie. Eu nu aș băga un străin în casă la mine cu câinele! Mi-ar fi foarte greu să ascund toate pozele cu Scărlătescu pe care le am împrăștiate prin casă”.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 septembrie 2023. Eshan Shokrollahi i-a impresionat pe chefi cu instrumentele sale. Ce s-a întâmplat în platou

Pentru că este o iubitoare de animale de companie, Cătălina Vlad s-a gândit să deschidă un business, fiind ajutată de tatăl lui.

„Trei ani am fost dog walker. Lumea mă întreba când îmi iau job, dar pentru mine era deja un job. Am dus maxim 4, este un serviciu premium. Acum încep oamenii să deschidă un pic ochii, chiar dacă eu sunt pe piață de 5 ani. Am renunțat la facultate și am mers la școala vieții. Luam 70 de lei pe oră, pe câine, iar 150 de lei dacă îl lași peste noapte la noi cu două plimbări incluse. Cu mâncarea vii tu”, a mai zis concurenta.

O altă pasiunea a tinerei sunt mașinile: „Prezint mașini în zona online. Nu sunt as pe partea tehnică. Îmi place foarte mult să conduc. Faci bani din ceea ce îți place”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Irina Fodor, veste despre ultima amuletă din sezonul 12. Ce a făcut Florin Dumitres... Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Alice Peneacă a dat verdictul ce a adus o surpriză uriașă. Cine a câștigat ultima a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x