Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 septembrie 2023. Eshan Shokrollahi i-a impresionat pe chefi cu instrumentele sale. Ce s-a întâmplat în platou

Eshan Shokrollahi i-a „trimis” pe chefi într-o nouă dimensiune cu instrumentele sale în ediția 10 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 17 septembrie 2023. Jurații au trăit un moment magic în platoul show-ului culinar.

colaj foto cu eshan Shokrollahi si poza cu sorin bontea si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Eshan Shokrollahi i-a surprins pe jurați cu instrumentele muzicale pe care le-a adus în ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Eshan Shokrollahi are 33 de ani, locuiește în București și este de profesie sound healing therapist. Concurentul este original din Iran, însă s-a mutat în România de 4 ani unde este și student la Stomatologie.

Tânărul s-a gândit să le gătească juraților un fel de kebab cu orez afumat în stilul iranian. Mai mult, acesta s-a descurcat de minune în bucătăria show-ului culinar în timp ce povestea despre viața lui.

„Încetul cu încetul, am descoperit cultura și frumusețea din Himalaya, cu toate oportunitățile de dezvoltare spirituală pe care le-am avut acolo. Mi-am pus mare parte din întrebările interioare și am început să mă simt ca acasă. Cumva personalitatea mea s-a definitivat acolo. Mi-am dat seama că sunt fericit atunci când ajut.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Răzvan Mincă și-a cerut iubita în căsătorie la TV. Cum l-au ajutat chefii

În 2017 m-am decis să plec din Nepal. Am venit în România cu gândul să devin stomatolog, să deprind cunoștințele necesare și să mă întorc în Nepal ca să dau ceva înapoi, să-i răsplătesc pentru ceea ce mi-au oferit. (...) Îmi place să gătesc pentru prieteni”, a povestit el.

Ce s-a întâmplat în platoul emisiunii din ediția 10 a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 17 septembrie 2023, după ce Eshan Shokrollahi și-a făcut apariția

Nici bine nu a intrat în platoul sezonului 12 Chefi la cuțite că jurații au avut o mulțime de curiozități despre pasiunea lui. Eshan Shokrollahi a dezvăluit că face terapie cu sunete, iar ce a urmat după a surprins telespectatorii.

Concurentul și-a adus cu el instrumentele care au fascinat chefii. Chef Florin Dumitrescu a ținut neapărat să bată în gong, făcând show complet pe micile ecrane ale publicului alături de colegii lui.

„Vă invit să închideți ochii”, le-a spus tânărul înainte de-ai face pe jurați să audă valurile mării cu ajutorul unui instrument.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Femeia cu barbă, Harnaam Kaur, i-a umit pe jurați cu povestea sa. Ce condiție medicală are

„Vorbesc serios, nu glumesc!”, s-a auzit în platou.

Chiar și chef Cătălin Scărlătescu a făcut ochii mari și s-a mirat când a auzit sunetele făcute de instrumentele lui Eshan Shokrollahi.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 17 septembrie 2023. Rucsandra Iliescu de la Blaxy Girls și mama ei, Monica Iliescu, au surprins jurații... Chefi la cuțite, 17 septembrie 2023. Janni Alexandridis a primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu în sezonul 12. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x