Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Mihai Georgescu-Miță, show la masa de jurizare! Ce legătură strânsă are cu Florin Dumitrescu

Mihai Georgescu-Miță, solistul trupei Bere Gratis, a venit să le facă o surpriză chefilor în ediția 24 din sezonul 9 Chefi la cuțite și a dezvăluit și care e legătura dintre el și chef Florin Dumitrescu.

Mihai Georgescu-Miță, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Cum l-a surprins Mihai Georgescu-Miță pe chef Florin Dumitrescu la masa de jurizare Chefi la Cuțite | Antena 1

Mihai Georgescu-Miță, solistul trupei Bere Gratis, a vorbit la Chefi la cuțite despre pasiunea lui pentru gătit și cum a cunoscut succesul cu ajutorul formației sale.

Pentru ediția 24 din sezonul 9 Chefi la cuțite, Mihai a decis să surprindă chefii cu un preparat deosebit - pate cu ficăței de pui și sos de arpagic.

Mai mult, el a sperat ca chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu să nu îl recunoască în farfurie.

Mihai Georgescu-Miță i-a ridicat pe chefi în picioare în ediția 24 din sezonul 9 Chefi la cuțite

”Eu am făcut doi ani de vioară, când eram copil, după aia mi-am făcut formație în clasa a 10-a, am cântat la Balul Bobocilor și din momentul în care am urcat pe scenă am zis ”asta vreau să fac toată viața,” a dezvăluit Mihai. ”Și, după aceea, la 19 ani, am înregistrat primul disc și la 20 de ani am avut primul album lansat pe piață.”

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Ne-am format în 1998 și am ajuns la 11 albume. Piese mai bune, piese mai puțin bune, nu putem să spunem că tot ce am compus noi a fost...că nu suntem Abba sau Queen,” a continuat Mihai.

Citește și: Ioana Cutugno, surprize la masa de jurizare. Ce legătură are familia ei cu Toto Cutugno

”Eu nu gătesc pentru că sunt un om care-și iubește munca în bucătărie,” a continuat el. ”Deci mie îmi place să mănânc, în primul rând.”

Mihai a vorbit și despre legătura strânsă pe care o are cu chef Florin Dumitrescu, motiv pentru care a și venit la Chefi la cuțite: ”Deci este cea mai frumoasă ocazia de a-mi vedea finul. În ipostaza asta nu ne-am întâlnit niciodată. Finul meu este Florin. N-are rost să-i mai spun și Dumitrescu.”

Deși nu a vrut să se dea de gol în farfurii, Mihai a fost oarecum recunoscut de chef Florin Dumitrescu, înainte să pășească pe ușă; ”Nași-miu, Miță, bă, face ăla un pateu, Doamne! Senzație!”

Chiar dacă a vorbit despre Mihai înainte să se deschidă ușa, chef Florin Dumitrescu a fost surprins să își vadă nașul în platoul de filmare Chefi la cuțite.

După ce a apărut în fața juraților, Mihai le-a făcut cadou și instrumente și i-a ridicat în picioare, într-un mini-concert.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Citește și: Mircea Bărbulescu, stilistul emisiunii, dă detalii din culisele celui mai tare show culinar

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Tudorița Barbu a emoționat chefii cu povestea sa. Ce a dezvăluit despre copilăria sa... Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Amuletă de temut în proba 24! Ce a promis Sorin Bontea că va face dacă o va câștiga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x