Antena Căutare

Chefi la cuțite 19 aprilie 2021. Mircea Bărbulescu, stilistul emisiunii, dă detalii din culisele celui mai tare show culinar

La Chefi la Cuțite din 19 aprilie 2021, fanii celui mai tare show culinar au avut ocazia să-l cunoască pe Mircea Bărbulescu, stilistul emisiunii. Acesta le-a făcut o surpriză inedită celor trei jurați și le-a gătit rețetele proprii.

Mircea Bărbulescu, cel care îi îmbracă pe prezentatorii, jurații și concurenții emisiunii Chefi la Cuțite, a trecut de cealaltă parte a camerelor de luat vederi și s-a transformat în invitat-surpriză la show-ul culinar. Stilistul emisiuni difuzate pe Antena 1 a renunțat la haine și accesorii și s-a străduit din răsputeri să gătească trei rețete pentru fiecare chef în parte.

Mircea a împrumutat rețetele emblematice ale lui Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, și-a pus o mică amprentă asupra lor și apoi le-a pus sub cloș.

Emoțiile și-au spus cuvântul și a recunoscut că spațiul de așteptare, în care concurenții îi pot urmări pe chefi gustând și comentând preparatele lor, este cel care îi displace cel mai mult la Chefi la Cuțite.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, imagine nemaivăzută din adolescență. Cum arăta înainte să devină celebru

Mircea Bărbulescu, stilistul emisiunii Chefi la Cuțite, i-a caracterizat pe jurați în ediția 19 aprilie 2021

În testimonialul realizat de înșiși colegii lui de la platou, stilistul Mircea Bărbulescu i-a caracterizat pe Chef Bontea, Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a-i onora pe fiecare dintre cei trei, invitatul a dat ce e mai bun și a pregătit feluri de mâncare pe care le-a învățat chiar de la ei. De la Chef Scărlătescu, de exemplu, a "furat" chiar un ingredient.

Citește și: Pe Chef Sorin Bontea îl știe o țară întreagă, dar stai să vezi cum arată soția lui | FOTO

Mircea Bărbulescu și diagnosticul crunt care i-a schimbat viața

Mircea Bărbulescu a oferit la începutul acestui an un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars despre momentul când a aflat că are leucemie și chinurile groaznice la care l-a supus boala. Celebrul designer a vorbit deschis despre cea mai cruntă perioadă din viața lui.

Stilistul emisiunii Chefi la Cuțite s-a confruntat ani de zile cu un stadiu destul de avansat de leucemie, ba chiar a crezut că va pleca dintre noi din cauza acestui diagnostic crunt.

În 2015, Mircea Bărbulescu a aflat că este bolnav de leucemie și a trecut prin dureri crunte. Optimismul său și dorința de a trăi l-au ajutat însă enorm în lupta cu boala și nu a renunțat niciodată la viață.

Despre Chefi la Cuțite, sezonul 9

În sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întrec în numeroase bătălii culinare. Fiecare recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce ține de duminică până marți publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vrei să știi secrete din culisele celui mai tare show culinar din România? Vezi cele mai noi episoade din "Speak@cuțite" aici.

Vrei să interacționezi cu show-ul tău culinar favorit? Intră în aplicația Antena 1! O poți descărca din Google Play și AppStore. Hai să vezi!

Chefi la cuțite 19 aprilie 2021. Paul Mitu, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat după amerizarea pe care a făcut-o pe Atla... Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Radu Dragoș a decis câștigătorul amuletei ”pedeapsă” din proba 23! Ce chef a primit-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x