Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Tudorița Barbu a emoționat chefii cu povestea sa. Ce a dezvăluit despre copilăria sa

Tudorița Barbu a impresionat chefii cu povestea ei în ediția 24 Chefi la cuțite, dar și cu doza de curaj de care a dat dovadă până acum.

tudorita barbu, chefi la cutite, fundal galben Galerie
La masa de jurizare Chefi la cuțite, ediția 24, sezon 9, Tudorița Barbu a dezvăluit momentele grele prin cate a trecut | Antena 1

În ediția 24 din sezonul 9 Chefi la cuțite, Tudorița Barbu a vorbit despre încercările prin care a trecut încă de când era mică, dar și despre cum a reușit să le facă față.

În vârstă de 29 de ani, din București, Tudorița lucrează ca bucătar și a venit azi la Chefi la cuțite pentru a-i impresiona cu o rețetă care nu se află printre preferatele juraților - clătite.

Pentru a-i impresiona pe chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și, mai ales, pe chef Cătălin Scărlătescu, Tudorița a gătit azi clătite negre cu mascarpone.

Ce a dezvăluit Tudorița Barbu despre viața ei în ediția 24 Chefi la cuțite

Aflată la masa de jurizare, Tudorița a vorbit despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul timpului și cum a reușit să le facă față.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Ea a fugit de acasă, dintr-un mediu abuziv, când încă era doar o adolescentă și a fost nevoită să doarmă și în gară și în mașini în momentul în care își câștiga primii bani, fiind forțată să se descurce pe cont propriu.

Citește și: Ajut eu! 2020. Tudorița Barbu, povestea unei femei care atunci când a fost jos, a luptat cel mai tare pentru viața ei

”Nu aveam ce să fac, efectiv, și am decis să mă duc la Galați,” a povestit Tudorița la masa de jurizare. ”Am plecat cu gândul să mă angajez, să pot să strâng un ban. Nu aveam unde să dorm, n-aveam niciun ban la mine, n-aveam nimic.”

”Nu aveam unde să mă duc. Am stat o perioadă în gară, am dormit acolo. Perioadă de vreo săptămână, nu știu, câteva zile. Pe urmă am luat ziarul, mi-am găsit de muncă undeva vânzătoare. Patronul de acolo a fost amabil și m-a acceptat să lucrez la dumnealui.”

După ce l-a avut și pe băiatul ei, Mario, Tudorița îl aducea cu ea la muncă, unde lucra chiar și 16 ore pe zi pentru a-și câștiga traiul.

Chefii au fost atât de emoționați de povestea Tudoriței, încât ea a primit și o sumă de bani strânsă în Gala Ajut eu!.

Citește și: Carmen Fătu i-a uimit pe chefi cu trecutul său. Cu cine a lucrat înainte să ajungă la emisiune

În cadrul galei, Chef Bontea, Chef Scărlătescu și Chef Dumitrescu au gătit pentru câteva nume mari din showbiz-ul românesc, printre care se numără Ruby, Carmen Brumă, Răzvan Fodor sau Carmen Negoiță.

Suma care s-a strâns în Gala Ajut eu!, a fost oferită integral Tudoriței, dar ea speră să facă și un curs de bucătar, care să o ajute să câștige mai mulți bani pentru a-i oferi lui Mario o viață decentă.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Horia Boteanu i-a amuzat pe chefi la masa de jurizare. Ce au zis despre momentul lui f... Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Mihai Georgescu-Miță, show la masa de jurizare! Ce legătură strânsă are cu Florin Dumi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x