Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Carmen Fătu i-a uimit pe chefi cu trecutul său. Cu cine a lucrat înainte să ajungă la emisiune

Carmen Fătu i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite din ediția 23 a sezonului 9 atunci când le-a povestit trecutul său și unde a lucrat.

carmen fatu, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Carmen Fătu i-a impresionat pe chefi cu povestea ei. De ce refuză să se întoarcă în Spania | Antena 1

În ediția 23 a sezonului 9 Chefi la cuțite, Carmen Fătu a decis să impresioneze jurații cu o rețetă inventată chiar de ea - cartofi în sos a la Carmen, cu pui la cuptor, plus pâine dospită în cuptor, preparată pe loc.

Deși chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu nu au știut inițial ce au în farfurii, ei au apreciat foarte mult și mica surpriză de lângă - un păhărel cu țuică tare.

Carmen a reușit să îi emoționeze și cu povestea sa și a dezvăluit de ce, după 17 ani de trăit într-un din cele mai frumoase regiuni din Spania, ea nu vrea să se mai întoarcă în acea țară.

Carmen Fătu a uimit chefii cu o rețetă inventată de ea, în ediția 23 Chefi la cuțite

Carmen le-a pregătit chefilor nu doar rețeta inventată de ea, ci a avut curajul să încerce să facă și pâine într-o singură oră, ceea ce a reușit.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Ajunsă în fața juraților, ea le-a povestit despre cum a reușit să fie mâna dreaptă a unui chef cu 3 stele Michelin, timp de 6 ani.

”Sigur?” a întrebat-o chef Bontea după ce a auzit acest detaliu. ”Adică dacă el nu era, rămâneai tu acolo?”

Citește și: Georgiana Neda Ebru i-a uluit pe chefi cu dramele pe care le-a trăit

Carmen și-a deschis și un mic local cu mâncare fast food, chiar în pandemie, cu preparate făcute de ea.

Ea a locuit 17 ani în Palma de Mallorca, de la 11 ani, însă acum refuză să se mai întoarcă în Spania, pentru ca i-a ”luat tot ce am avut mai drag”.

Cu lacrimi în ochi, Carmen a povestit despre cum a pierdut-o pe sora ei în Spania, în urmă cu doar 1 an, într-un accident de mașină, chiar în ziua în care unul dintre fiii ei a împlinit 14 ani.

”Cum să mă mai întorc? La ce să mă mai întorc? Aia era țara mea de suflet și acum, nu știu, parcă nici pe hartă nu mai vreau s-o mai văd,” a dezvăluit Carmen.

Citește și: Ana Maria Anthon are o poveste de viață ce bate orice film! Chefii au ascultat-o uluiți

Într-un final, Carmen Fătu a primit 2 cuțite de la chefi și șansa să meargă în următoarea etapă Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Matei Sevestrean i-a impresionat pe chefi cu abilitățile sale. Ce a făcut la masa de j... Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Mihaela Niță a gătit rețeta preferată. De ce a plecat Florin Dumitrescu de la masă cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x