Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Irina Fodor a anunțat o amuletă puternică. Cine face degustarea și ce temă de gătit a impus

În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, cei patru jurați au aflat ce amuletă puternică a pregătit Irina Fodor, dar și care este tema de gătit și cine va face degustarea.

Colaj cu Irina Fodor și cei patru jurați Chefi la cuțite, sezonul 13 Galerie
În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, cei patru jurați au aflat ce amuletă puternică a pregătit Irina Fodor | Antena 1

Chef Orlando Zaharia, Cgef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Richard Abou Zaki s-au întâlnit din nou în bucătărie pentru a afla ce amuletă le-a pregătit de data aceasta Irina Fodor. Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat care este tema de gătit, dar și cine face degustarea.

Irina Fodor a anunțat o amuletă puternică în ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13. Ce temă de gătit a impus și cine face degustarea

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a ajunțat regulile celui de-al treilea joc de amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13. Chefii au avut parte de o surpriză de proporții.

„Bună seara, dragii mei chefi! Mie mi se pare că vă simțiți din ce în ce mai ca acasă și asta mă bucură foarte mult. Așa și trebuie, căci asta este noua voastră casă. Deja au apărut și poreclele: steluța, el vecchio, de Ștefan știm că este de temut, este mai spre zona Grinch, iar Orlando se spune că este mai indulgent, că este empatic și uman”, a zis Irina Fodor.

Citește și: Orlando Zaharia a gătit la Cotroceni pentru un președinte al României! Ce „secrete” a dezvăluit juratul de la Chefi la cuțite

Apoi, aceasta a anunțat ce surprize aduce următoarea amuletă: „Noi am ajuns la amuleta cu numărul trei. După cum știți că este regula, astăzi este rândul unui Chef să guste mâncarea noastră și nu orice Chef! Astăzi vine cineva care se simte aici ca acasă, a petrecut mult timp pe aici începând dintr-o poziție diferită și ajungând să aibă propria emisiune. Este vorba despre Roxana Blenche! Tema de astăzi m-am gândit că e binevenită, pentru că nu demult a existat un debate despre o anumită supă cremă, care v-a făcut să vă certați puțin”.

„Se pare că tema de azi e din cauza mea și a lui Richard. Tema cu morcovii a plecat de la supă cremă pe care am degustat-o și eu am văzut o oarece tehnică acolo”, a zis Orlando Zaharia.

„Mă doare capul deja”, a zis Alexandru Sautner, luându-se cu mâinile de cap, în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Adrian Izgoană, poveste dramatică de viață. Reacția lui chef Richard Abou Zaki când l-a văzut

„Vreau să fiu mai generoasă. Tema se numește simplu: texturi cremoase cu o vedetă specială roșcată: morcovul”, a mai completat Irina Fodor.

„Amuleta de astăzi est4e puternică tare rău de tot: Folosește-te de serviciile Chef-ului care nu are echipă. El poate gusta și poate atinge ingredientele cu care gătește echipa ta pe tot parcursul probei”, a mai anunțat prezentatoarea show-ului.

Când au auzit despre ce este voba, entuziasmul celor patru a atins cote uriașe. Rămâne de văzut cine va pune mâna pe acest avantaj, în ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Constantin Dumitru, un cunoscut hairstylist, i-a impresionat pe jurați cu povestea lui ... Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Ștefan Dinescu Crăciun este prăjitor de cafea și i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x