Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Raluca, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, l-a „enervat” pe chef Dumitrescu. Ce a zis

În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Florin Dumitrescu a fost scos din sărite de Raluca Dragomir, soția lui Florin Dragomir, fost concurent în sezonul 10.

Colaj cu Raluca Dragomir, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, alături de Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Florin Dumitrescu a fost scos din sărite de Raluca Dragomir, soția lui Florin Dragomir, fost concurent în sezonul 10 | Antena 1

Un moment inedit din ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 a fost atunci când Florin Dumitrescu a fost enervat de un detaliu dinn farfuria unei concurente, pe nume Raluca Dragomir. Nu mică a fost însă surpriza juratului atunci când a descoperit cine este concurenta.

Raluca, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, a venit la Chefi la cuțite sezonul 12 cu o rețetă de curry. Ce au zis jurații când au văzut-o

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Raluca Dragomir a decis să pregătească o rețetă de sos curry cu creveți și orez basmati, un preparat pe care l-a învățat de la soțul ei, Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu în sezonul 10 Chefi la cuțite.

Deși a avut ceva emoții, concurenta și-a dat silința pentru ca totul să iasă ca la carte. Când mâncarea a fost gata, farfuriile au fost puse pe bandă și trimise la degustare.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Gabriel Florin Mihăilescu, fostul membru al trupei Albatros, a vorbit despre cariera lui

„Sper să fie pe gustul chefilor și să nu-mi dezamăgesc soțul”, a zis ea emoționată și dornică să primească măcar două cuțite.

Banda a început să meargă, cloșurile s-au ridicat și acesta a fost momentul în care un detaliu l-a scos din sărite din plin pe Florin Dumitrescu. Mai exact, acesta a părut deranjat de faptul că sosul curry cu creveți era pus într-o farfurie, iar orezul într-o altă farfurie

„De ce n-a putut să îl monteze așa, că m-apucă nervii, efectiv! Ia uite! Uită-te și tu! La femeia de la vase nu se gândește, mă, nimeni?! De ce, mă, de ce? Ia uite, și aveai și culoare în farfurie”, a zis Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Valentin Gabriel Manu a povestit ce viață de film a avut până acum. Ce a făcut

Ușile s-au deschis și concurenta și-a făcut apariția în platou și s-a prezentat, spunând că este în concediu de creștere copil.

„Soțul meu a fost concurent aici în sezonul 10, a fost la dumneavoastră în echipă”, a zis Raluca pentru Florin Dumitrescu.

„Hopa! Cum a fost pentru tine să îl vezi la televizor?”, a fost replica juratului.

„Pentru mine a fost un șoc. Florin de la televizor era diferit complet față de Florin din viața reală. Singurele calități pe care le-am observat și la televizor au fost bunul simț și calmitatea, dar în rest…Introvertit, retras, la locul lui, nevorbăreț. Mă enervam, îi ziceam că el nu e așa! Mi-a explicat că la televizor e foarte multă presiune. El nu a vrut să vină, eu l-am înscris”, a dezvăluit concurenta.

În platou a apărut și Florin Dragomir și i-a salutat pe jurați, apoi aceștia au discutat despre momentul eliminării sale, în sezonul 10. La final, Raluca a primit verdictul din partea chefilor: cu două cuțite, concurenta a primit șansa de-a merge mai departe, în bootcampul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Valentin Gabriel Manu a povestit ce viață de film a avut până acum. Ce a făcut... Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Barbie Queen i-a luat prin surprindere pe chefi atunci când a apărut în platou. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x