Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Valentin Gabriel Manu a povestit ce viață de film a avut până acum. Ce a făcut

Valentin Gabriel Manu i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 cu dezvăluirile pe care le-a făcut despre el și trecutul său.

Valentin Gabriel Manu la Chefi la cuțite Galerie
Valentin Gabriel Manu i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 cu dezvăluirile pe care le-a făcut despre el și trecutul său | Antena 1

Concurentul este din Galați și a venit la emisiune ca să demonstreze că se pricepe la gătit. Ajuns în fața juraților, bărbatul a dezvăluit ce poveste de viață incredibilă are. La final, concurentul a primit verdictul din partea chefilor, în ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1.

Valentin Gabriel Manu i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile pe care le-a făcut despre viața sa, în ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, de la Antena 1

Ca să îi impresioneze pe jurați, acesta a ales să pregătească o rețetă de „tartar-talent” cu creveți și mango. În timp ce își pregătea preparatul, acesta a dezvăluit mai multe detalii despre el.

„De 12 ani locuiesc în Anglia și viața mea acolo e zen. Am ajuns în Anglia și m-am apucat să aplic peste tot. Având și carnet profesionist am aplicat și ca șofer. Primul job a fost la o companie a reginei care se ocupa cu mâncarea pentru trenuri. Am început jobul acolo și vă dați seama, băutură, mâncare, eu român…Mi-a plăcut jobul fiindcă plecam corect acasă seara, nu-mi trebuia salariu. Până acum 12 ani nu am muncit niciodată, am făcut afacerile mele prin lume, mi-am făcut talentul, am talente pe care nu pot să le spun și altele pe care pot să le spun. La bucătărie pot să spun că m-am născut cu har, nu fac efort. Și facă nu iau cuțit, tot bun sunt”, a zis el, plin de încredere.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Irena Boclincă a făcut show în bucătărie. Ce le-a dezvăluit juraților

Banda a mers și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatul și au votat, apoi au avut ocazia să îl cunoască pe concurent.

„Mă numesc Valentin Gabriel Manu, sunt Galați și lucre pe dumper. Am ajuns din curiozitate în Anglia, am avut un restaurant în România. Am ajuns în Anglia și trebuia să fac ceva ca să rămân, trebuia să mă bag la facultate sau să mă însor. Am ieșit cu o fată la cafea, am vorbit, a zis că se mărită cu mine pentru acte. Patru ani a durat. Înainte de asta cei mai mulți bani i-am făcut cu camioanele, luam mașini și le duceam în Iordania și Siria, le duceam și le vindeam. Erau mașini cumpărate, nu de mine, de altcineva. Nu era ușor, că dacă era ușor făcea toată lumea trafic de mașini. Știa poliția ce fac. Când m-au prins prima dată mi s-a propus să lucrez pentru ei și le-am zis că vin imediat și nu m-am mai întors niciodată. Tatăl meu făcea pe vremea lui Ceaușescu trafic de țigări.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Valentin Gherguț i-a uimit pe chefi cu sacrificiile pe care le face ca să devină bucătar

Tata a făcut închisoare. Am făcut și eu vreo 100 de zile de închisoare în Cehia, mi-am făcut pașaport cehesc fals și m-au prins. Mi-a ajuns pe viață. După aia m-am apucat să fac eu vize false de Spania. Apoi mi-am făcut restaurant și am avut chiar și o emisiune”, a dezvăluit concurentul, pe care chefii l-au urmărit cu mult interes.

La final, Valentin Gabriel Manu nu a primit niciun cuțit, însă a făcut senzație cu dezvăluirile sale, în ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Gabriel Florin Mihăilescu, fostul membru al trupei Albatros, a vorbit despre carier... Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Raluca, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, l-a „enervat” pe chef Dumitrescu....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x