Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Irina Fodor apariție spectaculoasă! Care este prima probă din bootcampul Chefi la Cuțite

În ediția 14 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 24 septembrie 2023, Irina Fodor a avut o apariție de senzație care a impresionat cei 120 de concurenți, dar și pe cei trei chefi: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Preselecțiile au ajuns la final, iar bootcamp-ul a debutat într-un mod spectaculos duminică seara.

colaj foto cu irina fodor si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Irina Fodor apariție spectaculoasă, în prima seară de bootcamp. | Chefi la cuțite

“Intrarea Irinei a fost spectaculoasă. Zici că avea o aură așa în jurul ei și parcă radia de fericire, de pozitivitate, mi-a dat un vibe bun, parcă venea ca un încer, parcă plutea”, au fost parte dintre remarcile făcute de concurenți. “Ne-a creat o emoție aparte momentul”.

Irina a fost copleșită de aplauzele și de entuziasmul concurenților. “M-am emoționat! Era momentul să am și eu emoții nu numai voi. Îmi pare bine că sunteți entuziaști, dar există și un dar! Echipele de abia acum încep să se formeze.

Chefii au crezut în calitățile voastre, v-au dat o șansă, este votul lor de susținere, de simpatie, de prietenie… Așa sunt chefii în preselecții dar le trece repede! Bootcampul este acel moment din sezon când toți trei trăiesc mari frustrări asta, pentru că au doar câteva tunici la dispoziție”, a spus Irina Fodor concurenților.

Citește și: Chefi la cuțite își menține supremația în topul audiențelor. Degustări sub presiune, aseară, în arena audițiilor

Irina Fodor apariție spectaculoasă, în prima seară de bootcamp, la Chefi la cuțite, în ediția 14 din 24 septembrie 2023. Ce probă au primit la bootcamp

Irina Fodor a fost aplaudată minute în șir, însă după schimbul de energie s-a făcut rapid trecerea către proba de astăzi.

Bootcamp-ul a debutat într-un mod spectaculos, cu o probă care a pus la încercare abilitățile și nervii celor aproximativ 120 de concurenți care au ajuns în această etapă crucială.

Gazda show-ului, Irina Fodor, a anunțat cu entuziasm: "Pregătiți-vă pentru un bootcamp cum nu s-a mai pomenit!" Cu toate că proba părea simplă, a fost una complicată, care a pus la încercare toate cunoștințele și abilitățile concurenților.

Finalul preselecțiilor a marcat începutul etapei cruciale în formarea echipelor, iar chefii au planuri mari pentru a-și construi echipele ideale. Chef Sorin Bontea a dezvăluit ambiția sa de a câștiga și de a-și forma o echipă după propriul său stil, subliniind că dorește "să rupă în acest sezon".

„Am toate motivele să nu îi las pe colegii mei să câştige! Până acum, n-a existat sezon în care să nu am finalist şi am câştigat 6 din 11. Sper ca şi în sezonul 12 să fiu la fel de inspirat. Şi nu doar că vreau să câştig! Vreau să rup! Să îmi fac o echipă aşa, pe stilul meu!”, a dezvăluit chef Sorin Bontea.

Chefii au planuri mari – fiecare dintre cei trei este hotărât să identifice concurenții cei mai potriviți pentru echipa sa ideală.

”De azi dimineaţă simt nişte emoţii cum n-am mai trăit niciodată!” şi „Panică!” au fost au fost doar câteva dintre reacțiile lor la auzul provocării primite.

Chef Cătălin Scărlătescu nu s-a lăsat mai prejos: „O să câştig detaşat şi relaxat! Din 120 de concurenţi, trebuie să aleg doar 6. De şase sclipiri am nevoie!”

Chef Florin Dumitrescu a completat: „Atunci când vom face echipele, vreau să mă asigur că fiecare om căruia îi ofer aceasta şansă va da tot ce poate şi va putea mult!”.

"Vorbim despre două probe care vor face trei echipe pentru sezonul 12. Una dintre probe se va desfășura acum, aici, cu voi toți, iar la cele din platou vor rămâne mult mai puțin", spune Irina Fodor.

"Atenție! Tema, dragilor, este simplă sendviș", anunță Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Barbie Queen i-a luat prin surprindere pe chefi atunci când a apărut în platou. Ce a povestit

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Raluca, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, l-a „enervat” pe chef Dumitrescu. Ce a zis

Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Ana-Maria Sandu și-a dedicat copilăria altor copii cu dizabilități și a impresionat... Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău la jurizare! A fost nevoit să oprească degu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x