Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău la jurizare! A fost nevoit să oprească degustarea

În ediția 14 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 24 septembrie 2023, a început prima etapă a bootcampului! Celor 120 de concurenți care au ajuns în primul bootcamp li s-a dat proba de a găti sendviș. O probă aparent simplă însă mulți dintre ei s-au complicat, spun chefii. În timpul degustărilor, lui chef Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău.

colaj foto cu concurenti si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău la jurizare! A fost nevoit să oprească degustarea. | Chefi la cuțite

Finalul preselecțiilor din acestă seară a fost urmat de începutul etapei cruciale în formarea echipelor: bootcamp-ul. Cei care au trecut de preselecții au intrat focurile testelor eliminatorii. Iar prima probă le-a dat mari bătăi de cap concurenților.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Ce detalii neștiute despre ea a scos la iveală Ana Maria Brânză. Campioana i-a uimit pe chefi

De ce i s-a făcut rău lui chef Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite, în ediția 14 din 24 septembrie 2023, în bootcamp

Având în vedere că au fost nevoiți să guste din 120 de preparate, unul dintre ei a cedat, mai exact chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a acuzat o stare de greață după ce am mâncat mai multe preparate cu ou. Nefiind chiar “prieten” cu oul, organismul său a reacționat imediat.

“Eu nu mai pot cu ou… Îmi trebuie o pauză măcar. Ia, trage-mă și pe mine pe mână, că nu mai pot de la ouăle alea. Mi se face rău!“, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu colegului săi Florin Dumitrescu.

“Cere o pauză”, a spus Florin Dumitrescu, moment în care Cătălin Scărlătescu s-a întors spre două concurente și le-a cerut să îi facă o frecție la mâini.

Etapa degustărilor la primul bootcamp nu este deloc ușoară! Concurenții trec prin tensiuni uriașe dorindu-și să treacă mai departe și să dea tot ce este mai bun, iar chefii își doresc să vadă preparate sclipitoare.

În această seară, preselecțiile au ajuns la final, iar bootcamp-ul a debutat în forță, cu o probă pe cât de simplă, pe atât de complicată: sendivș. Însă mulți dintre concurenți au ales să facă omletă! Nu a fost deloc ușor nici pentru chefi, însă rămâne de văzut ce decizii iau cei trei!

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Alice Peneacă a dat verdictul ce a adus o surpriză uriașă. Cine a câștigat ultima amuletă

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Ce afacere are Cătălina Vlad, după ce a renunțat la facultate. Cât câștigă concurenta

Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Irina Fodor apariție spectaculoasă! Care este prima probă din bootcampul Chefi la C... Jurații își formează echipele cu care intră în lupta culinară a sezonului 12 Chefi la cuţite. Bontea: „Cea mai important...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x