Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Majda Aboulumosha a făcut senzație cu prăjitura sa! Ce poveste emoționantă de viață are

Un moment cu adevărat savuros din ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când am putut s-o vedem pe celebra Majda Aboulumosha!

Majda Aboulumosha gătind în bucătăria chefi la cuțite Galerie
Majda Aboulumosha a pregătit juraților „Chefi la cuțite” un desert special | Antena 1

Frumoasa brunet, cunoscută pentru numeroasele sale apariții televizate, a decis să își ia inima în dinți și să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” cu o rețetă de prăjitură cu vișine, pe care a pregătit-o cu multă grijă.

Dornică să demonstreze că se pricepe și la gătit, aceasta a decorat desertul extrem de atent și a sperat că va reuși astfel să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Majda Aboulumosha a făcut senzație în ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Am venit la Chefi la cuțite pentru că știu că aici este distracția și mie îmi place să mă distrez. Și acum n-o să mint: am venit să-i cunosc pe chefi, fiindcă nu am avut posibilitatea asta să mă întâlnesc cu ei. Dar cine știe, poate plec și cu un cuțit. Adică să nu vă imaginați că am exclus asta din opțiunile mele. Ar însemna foarte mult, cred că fetița mea s-ar bucura extraordinar de mult. Sper să și surprind acum”, a dezvăluit Majda Aboulumosha, dornică să facă senzație.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Bogdan Alexandrescu (Dexter) a dezvăluit cine a câștigat amuleta 13! Surpriza a fost mare

Plină de emoții, aceasta a urmărie fiecare gest și fiecare reacție de la masa jurizării, în ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au încercat să ghicească cine ar fi putut găti o astfel de rețetă. Surpriza a fost mare atunci când ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția „bunicuța” Majda Aboulumosha!

Majda Aboulumosha in culisele Chefi la cutite

Majda Aboulumosha a pregătit o rețetă specială în ediția 13 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Sunt corcitură, sunt jumate româncă și jumătate libiancă. Povestea vieții mele este următoarea. M-am născut dintr-o mama foarte frumoasă, blondă, eu spun că este cea mai bună prietenă a mea. De câte ori vorbesc despre mama mea mă emoționez foarte tare. Iar tatăl meu este arab, din Libia. Eu toată viața am crezut că o să-mi întâlnânesc tatăl și am crezut în visul ăsta, chiar și atunci când mi s-a spus, pe la vreo 20 și ceva de ani, că nu mai este în viață. L-am căutat singură, în tăcere, fără să știe mama, fără să știe nimeni din familia mea. M-am dus la ambasada Libiei, mi-am zis povestea și nu a trecut mult timp și am primit numărul lui de telefon. Șase luni m-am pregătit, abia atunci am avut curaj să îl sun, ca să fiu pregătită. Și l-am întâlnit (…). Nu am știut ce ar trebui să fac. După 25 de ani l-am avut la masă de Crăciun. Am învățat să nu judec, am învățat să nu fac o tragedie din ceea ce mi se întâmplă în viață”, a povestit Majda Aboulumosha, spre marea surprindere a tuturor.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Florin Dumitrescu a dat al doilea cuțit de aur. Cine e Ștefan Borleanu, tânărul care l-a uimit

Am aflat că tânăra a făcut și cofetărie și este pricepută la realizat torturi și deserturi, chiar dacă este și vedetă de televiziune și programul său poate să fie destul de aglomerat.

Pentru rețeta sa de prăjitură cu vișine, frumoasa brunetă a primit trei cuțite și a fost răsplătită cu un cuțit de argint, acordat invitaților speciali.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Simona Buchi și Enzo Di Vita sunt soții care au devenit rivali în bucătărie! Ce verdict... Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Bogdan Alexandrescu (Dexter) a dezvăluit cine a câștigat amuleta 13! Surpriza a fost ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x