Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Ce amuletă a pregătit Irina Fodor. Cine jurizează preparatele chefilor: „Mi-e groază!”

În ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024, Irina Fodor a pregătit o nouă amuletă spectaculoasă pentru chefi. Când au auzit cine o să deguste din preparatele lor, celor patru jurați nu le-a venit să creadă.

colaj foto cu irina fodor si poza cu juratii emisiunii chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Irina Fodor a anunțat o amuletă puternică în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

O nouă provocare îi așteaptă pe chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu și chef Alexandru Sautner în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite. Irina Fodor a pășit cu zâmbetul pe buze în bucătăria show-ului culinar pentru a da o veste uriașă juraților.

„Suntem la amuleta cu numărul opt! Nu mai sunt foarte multe în față. Lucrurile se complică și tensiunea crește!”, a mărturisit prezentatoarea TV, chiar înainte să dezvăluie numele degustătorului de la jocul din această seară.

Cei patru jurați au așteptat cu nerăbdare să afle detalii despre ceea ce au de făcut la bancul de lucru. Mare le-a fost mirarea când au descoperit că nea Marin vine pe platoul de filmare pentru a le juriza farfuriile.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Alex Popescu a degustat preparatele și a anunțat cine a câștigat amuleta. Ce reacții au urmat

„Nu cred! Ia uite-mă, nea Marine! Eu știu să dansez!”, a fost reacția savuroasă a lui chef Orlando Zaharia.

„Mă bucur că ne jurizează nea Marin, l-am mai cunoscut, chiar a fost și la mine la restaurant. Îi place mușchiul de vită foarte mult!”, a evidențiat chef Alexandru Sautner.

Ce amuletă a fost pusă în joc de Irina Fodor în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024. Cum au reacționat jurații când au aflat tema

Irina Fodor i-a anunțat pe chefi că vor avea o temă cât se poate de clasică, care îi va bucura foarte mult. Chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner, chef Orlando Zaharia și chef Richard Abou Zaki vor face preparate cu risotto.

Mi-e și frică să vă citesc amuleta asta! Pentru că știu ce se întâmplă în momentul în care se dă. Mi-e groază!”, a mai spus prezentatoarea TV despre avantajul pentru care se vor întrece jurații în bucătărie, în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024.

Așadar, amuleta îi oferă câștigătorului șansa de obliga concurenții celorlalte două echipe să gătească în ștafetă, doi câte doi, schimbându-se la fiecare trei minute. Vestea i-a lăsat mască pe chefi: „Această amuletă este pentru toată proba, care durează 60 de minute în general”.

„Va fi haos garantat!”, a mărturisit chef Alexandru Sautner.

Amuleta i-a speriat pe cei patru jurați. Aceștia și-au propus cu orice preț să câștige miza uriașă a jocului.

„Trebuie să câștig amuleta asta!”, a specificat chef Richard Abou Zaki.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Sylvaine Helaine (Mr. Snake) e cel mai tatuat profesor din lume! Ce dezvăluiri a făcut

De asemenea, de pe platoul de filmare nu a lipsit nici Rikito Watanabe. Tânărul i-a ajutat pe jurați în egală măsură să își ducă la final preparatele. În plus, strategiile nu au întârziat să apară.

„O să mănânce bătaie!”, a spus chef Ștefan Popescu despre colegul său de emisiune, chef Alexandru Sautner.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Cum arăta Sylvain Helaine, cunoscut drept cel mai tatuat profesor, înainte să își acopere corpul cu desene și să se tran... Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Chef Richard Abou Zaki, anunțul care i-a lăsat mască pe colegii săi. Ce gătește pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x