Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Alex Popescu a degustat preparatele și a anunțat cine a câștigat amuleta. Ce reacții au urmat

Alex Popescu a degustat preparatele și a anunțat cine a câștigat amuleta, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 2 aprilie 2024.

Colaj cu Alex Popescu, Irina Fodor și jurații Chefi la cuțite Galerie
Alex Popescu a degustat preparatele și a anunțat cine a câștigat amuleta | Antena 1

În ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 2 aprilie 2024, Alex Popescu a degustat atent fiecare preparat de la confruntarea pentru amuletă și a acordat puncte, alegând astfel cine a câștigat amuleta.

Verdictul a adus discuții aprinse în culise, iar camerele de filmat au surprins totul.

Alex Popescu a degustat preparatele și a anunțat cine a câștigat amuleta, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 2 aprilie 2024

Primul preparat a fost cel pregătit de Chef Ștefan Popescu, însă nu a oferit detalii. A trecut apoi la preparatul lui Chef Richard Abou Zaki. Apoi a urmat farfuria făcută de Chef Alexandru Sautner și cea pregătită de Chef Orlando Zaharia.

„Cu toată sinceritatea îți spun că așa poker face nu am mai văzut de mult”, a zis Irina Fodor invitatului, care nu a schițat niciun gest la degustare.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Ștefan Popescu a avut o reacție dură când a gustat din farfuria lui Alexandru Sautner

„Apreciez foarte mult munca fiecăruia și implicarea fiecăruia în realizarea unui anumit fel de mâncare și cred că e important ca eu să evaluez, bine, după gustul meu. Nu mănânc street food, dar am încercat să-mi dau seama dacă interpretarea pe care au adus-o dintr-o mâncare destul de grea o poți duce într-o direcție gastronomică. Și da, unora le-a ieșit!”, a fost de părere Alex Popescu.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Irina Fodor, alături de Alex Popescu. Acesta a anunțat cine a câștigat amuleta în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 2 aprilie 2024.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Otilia Bilionera a gătit alături de soțul ei turc, pe nume Bekir. Cum arată și cu ce se ocupă

„Felicitări, bănuiesc că a fost un challenge! Mi-a plăcut reinterpretarea pe care ați dat-o. Decizia mea e bazată strict pe gustul și pe percepția pe care o am eu despre bucătărie. Nu aș vrea să se supere niciunul dintre voi, fiindcă îmi dau seama că fiecare a pus suflet acolo și cunoștințe și aș vrea să îl luați doar ca pe un exercițiu”, a zis invitatul.

Ștefan Popescu a luat 2 puncte, Richard Abou Zaki a primit 3 puncte, Orlando Zaharia a primit 4 puncte și Alexandru Sautner a primit amuleta și cele 5 puncte.

„A folosit un ingredient pe care îl iubesc!”, a motivate Alex Popescu, referindu-se la frunza de kaffir.

„A fost o surpriză! Am riscat, dar a fost surprinzător”, a fost reacția avută de învingător, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 2 aprilie 2024.

Așa cum era de așteptat, verdictul a stârnit apoi discuții aprinse la masa jurizării.

„Nu cred! Sunt supărat și frustrat! Nu înțeleg cum poate să aibă atâta noroc? Nu ai cum dintr-o greșeală imensă să ajungi în gustul perfect să îți dea 5 puncte ”, a zis Orlando Zaharia.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Ștefan Popescu a avut o reacție dură când a gustat din farfuria lui Alexandru Sautner... Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Chefii au degustat farfuria Gherghinei Gaspar, bunica Mariei Paraschiv. Ce discuții au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x