Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Dan Govella, lunetistul din Somalia, i-a fascinat pe chefi cu dezvăluirile sale. Ce le-a povestit

Dan Govella a venit alături de soția lui, Marieta Kojanov, în sezonul 13 Chefi la cuțite. Încă de la prima apariție în platou, concurentul i-a fascinat pe jurați cu dezvăluirile sale și privirea blândă.

colaj foto cu Dan Govella si sotia lui la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Dan Govaella și soția lui, Marieta Kojanov, au primit patru cuțite la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Dan Govella este concurentul care i-a fascinat pe jurați cu profesia lui în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024. Acesta a povestit că a fost lunetist în Somalia, iar chefii l-au ascultat cu mare atenție.

Pentru a face o impresie bună în fața juriului, concurentul s-a decis să vină cu o rețetă de burger. Dan Govaella a fost ajutat în bucătărie de către soția lui, Marieta Kojanov, care este creator de accesorii vestimentare.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Andreea Pop și Florentina Enciu, prietenele care i-au uimit pe chefi. Ce au făcut în platou

Cei doi au pășit în platoul show-ului culinar pentru a se bucura de o nouă experiență. Aceștia au gătit cu zâmbetul pe buze și foarte încrezători în preparatul lor.

„Am fost plecat în Somalia ca lunetist. Am venit la Chefi la cuțite pentru a experimenta un nou domeniu. Să sperăm că o să mergem mai departe”, a mărturisit concurentul.

Dan Govella i-a impresionat pe jurați cu poveștile sale în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024

Înainte ca jurații să-i cunoască mai bine pe Dan Govella și soția lui, Marieta Kojanov, în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024, aceștia au fost luați prin surprindere de câteva cadouri senzaționale din partea concurenților.

„E un cadou super elegant! Îmi place tare mult, sunteți foarte frumoși împreună!”, le-a spus chef Richard Abou Zaki.

Dan Govella le-a mărturisit chefilor că este administrator de site, dar profesia lui de bază este cu totul una diferită. Toți au amuțit atunci când au auzit că bărbatul a fost lunetist în Somalia.

„Am fost armurier, participam la diverse evenimente când venea Steven Seagal, Sergiu Nicolaescu. Eram în poligon, toată muniția și armele erau supravegheate de mine. Am fost antrenor de tir, lunetist. Am plecat în Somalia șase luni sub egida NATO. Plecarea a fost la cererea mea, eram tânăr și am zis să văd cum e. Am văzut acolo ceea ce nu aș dori la nimeni sa vadă”, a povestit concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Jurații au făcut ochii mari când au aflat cu ce se ocupă Samira Maskan. Ce profesie are tânăra

„Așa de periculos a fost?!”, l-a întrebat chef Alexandru Sautner.

„Vă dați seama! Este un război. Am fost 25 de oameni într-un pluton și ne-am întors 15. Eu am fost cel mai important din pluton pentru că eram lunetist. Primeam primul comanda pentru a elimina eventualul inamic care face probleme grave. Vedeam la 10 kilometri prin obiectiv. Am realizat că a fost o alegere atât bună cât și rea. Când m-am întors în țară am fost dereglat psihic, ca toți soldații care de întorc din război”, a mai adăugat Dan Govella.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Cine a câștigat amuleta opt din sezonul 13. Care a fost verdictul final al lui nea Mari... Chef Richard Abou Zaki a câștigat amuleta în ediția de ieri seară Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x