Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Fabian Soare a fost eliminat din sezonul 12. Ce punctaj a obținut farfuria concurentului

Fabian Soare a fost eliminat în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a mai pierdut încă un concurent din echipa turcoaz. Farfuria tânărului a obținut cel mai mic punctaj.

colaj foto cu irina fodor si cu chefii si poza cu concurentii de la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Fabian Soare a fost eliminat din sezonul 12 Chefi la cuțite în ediția 20 de pe 3 octombrie 2023. Concurentul din echipa turcoaz a părăsit competiția cu părere de rău, dar mândru că a trăit o experiență de neuitat în bucătăria show-ului culinar.

Ca după fiecare duel, echipele au așteptat cu nerăbdare să afle a cui este farfuria cu cel mai mic punctaj. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au analizat în amănunt preparatele și au votat.

Au fost concurenți ce au impresionat cu rețetele lor în timp ce alții au dezamăgit. Astfel, jurații au decis care este cel mai slab preparat în funcție de gust, plating, complexitate și respectarea temei.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Cine este primul concurent eliminat. Sorin Bontea îl pierde pe Ioan Frățilă (Nea Ion)

Proba individuală nu fost grea, însă unele persoane au fost puse în dificultate de aceasta. Printre cei care au realizat farfurii ce nu se potriveau la o masă cu bere se numără și Cosmin Berki.

Emoțiile au luat cu asalt platoul de filmare, după degustarea chefilor.

Fabian Soare din echipa turcoaz a fost eliminat în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2023

Notele maxime nu au lipsit din ediția 20 a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023. Așadar, Valentin Timofte, cuțitul de aur din echipa portocalie, a obținut 15 puncte. Chef Sorin Bontea s-a bucurat foarte mult când a aflat că despre el este vorba.

Cu 9 puncte s-a salvat Raluca Hulubei, care nu a fost în temă cu farfuria ei. Tot 15 puncte au luat Horia Manea din echipa magenta și Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu.

Cosmin Berki și Nadd Hu au mers mai departe în competiție cu 12 puncte. Și Maryoris Hurtado le-a stins lumina chefilor cu o farfurie de 14 puncte.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, la un pas să clacheze la duel

Alex Mihoc, cuțitul de aur din echipa turcoaz, a revenit în bucătărie cu 12 puncte. 9 puncte au fost obținute de Răzvan Mincă. O ultimă farfurie de 12 puncte a fost a lui Alexandru Bunea în timp ce Zaid Mohannad (Habibi) s-a salvat cu 10 puncte.

Fabian Soare a fost eliminat din competiția sezonului 12 Chefi la cuțite cu un preparat care a luat doar 5 puncte. Concurentul a pus capul în pământ când a aflat că trebuie să plece acasă.

„Asta e, frate! Jur că sunt șocat! Habar nu am ce am făcut atât de greșit, chiar nu am idee. Sunt extrem de dezamăgit”, a spus tânărul.

„De ce, mă, farfuria aia?! Ce căuta brânza aia cu miere? Cum să le faci pe alea? Erai direct din altă poezie”, i-a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

„Pleacă un om, iar voi știți să gătiți doar la proba individuală. Nu așa se face, dragii mei! Se pune osul la muncă! Era o echipă frumoasă când v-am ales. O zi ciudată, am avut un discurs trist”, a fost o parte din discursul pe care l-a ținut juratul echipei sale, după eliminarea lui Fabian Soare.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce farfurie i-a intrigat pe jurați la degustare. De ce a plecat Cătălin Scărlătescu d... Echipa albastră (Saint Tropez) a pierdut încă un concurent, într-o ediţie lider de piaţă. Ce urmează diseară la Chefi la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x