Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, surprinși de noul platou de filmare

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Chefi la cuțite! Duminică, 4 septembrie 2022, chef Florin Dumintrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor cu sezonul 10. Hai să vezi ce reacție au avut cei trei când au văzut prin ce schimbări a trecut platoul show-ului culinar.

colaj foto cu bontea si scarlatescu de la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Cătălin Scărlătescu i-a surprins pe toți cu dezvăluirile făcute la începutul noului sezon Chefi la cuțite | Antena 1

În prima ediție a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 4 septembrie 2022, chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumintrescu și chef Sorin Bontea au avut parte de o surpriză de proporții mari atunci când au intrat în platoul show-ului culinar.

De altfel, veștile total neașteptate nu au întârziat să apară înainte ca cei trei chefi să ajungă la filmările pentru noul sezon. Chef Cătălin Scărlătescu și-a anunțat fanii că pune la punct ultimele detalii pentru a-și deschide un restaurant.

„În sezonul 10 a apărut și primul meu copilaș. Mi-am făcut un restaurant. Așa începe epopeea”, a dezvăluit juratul Chefi la cuțite.

Citește și: Concurs "Chef-ul rețetelor". Află cum poți participa și câștiga săptămânal vouchere de cumpărături Lidl

Chef Sorin Bontea a avut ocazia să vadă noul proiect al lui chef Cătălin Scărlătescu. Acesta și-a vizitat colegul de platoul la noul restaurant, unde a rămas surprins de câte de rapid s-au mișcat lucrurile.

„Uite, îți fac cunoștință cu copilul meu. Mai am exact 6 zile și îi dau drumul. Ăsta e copilul, deci trebuie să-i fac și o dedicație. Trebuie să-i dedic acest sezon.”, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu lui chef Sorin Bontea.

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, surpriză de proporții mari la intrarea în platoul Chefi la cuțite sezonul 10, în ediția de pe 4 septembrie 2022

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au avut parte de o surpriză uriașă la intrarea în platoul Chefi la cuțite. Sezonul 10 al show-ului culinar aduce schimbări neașteptate.

Cei trei au rămas cu gura căscată când au descoperit că platoul nu mai arata așa cum l-au lăsat la ultimul sezon. Irina Fodor a fost cea care i-a întâmpinat încă de la intrare: „Bine ați venit în noua voastră casă, dragii mei. Am redecorat un pic”.

„Nu cred!”, a strigat chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Moment savuros, în sezonul 10 Chefi la cuțite. O concurentă vine să-l întâlnească pe Cheful preferat: „Este visul meu”

„Totul era schimbat. Un loc mult mai mare, mai spațios, canapele mai confortabile”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„Nu-mi vine să cred cât este de mare spațiul nostru acum și cât de frumos e. Fiecare are sufrageria lui!”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Cei trei chefi au fost așteptat cu un tort mare pentru a sărbători noul sezon al show-ului culinar, dar și 10 de ani de când lucrează împreună pentru acest proiect deosebit.

De asemenea, Irina Fodor a ținut să-i informeze pe jurații Chefi la cuțite că o vor revedea și pe Gina Pistol în sezonul 10 al emisiunii. De asemenea, prezentatoarea TV i-a anunțat că urmează foarte multe surprize pentru ei.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 din Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite vs Super Neatza de weekend. Ce joc amuzant au încins echipele pe platourile de filmare / VIDEO... Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Alexandru Raul Silaghi i-a impresionat pe chefi cu pasiunea sa pentru gătit, la doar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x