Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. George Prală și Ovidiu Cîrstea i-au surprins pe jurați cu dezvăluirile despre body suspension

În ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, George Prală și Ovidiu Cîrstea au reușit să îi lase mască pe jurați. Concurenții au explicat totul despre pasiunile lor.

Colaj cu George Prală și Ovidiu Cîrstea în sezonul 12 Chefi la cuțite, alături de cei trei jurați Galerie
În ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, George Prală și Ovidiu Cîrstea au reușit să îi lase mască pe jurați | Antena 1

Doi dintre cei mai surprinzători concurenți din sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite sunt George Prală și Ovidiu Cîrstea. Cei doi au reușit să îi uimească pe jurați nu doar cu aspectul ieșit din comun, ci și cu dezvăluirile făcute.

George Prală și Ovidiu Cîrstea i-au surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Ce au dezvăluit

În ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, George Prală și Ovidiu Cîrstea au dorit să promoveze ideea de body transformation și să înlăture astfel anumite prejudecăți cu privire la tatuaje, piercinguri, flash-uri și alte astfel de transformări corporale.

După ce au gustat borșul de sfeclă, cei doi au analizat și celălalt preparat, despre care au zis că e un sandviș cu de toate.

Încă din primele secunde, Florin Dumitrescu a apreciat pantalonii lui Ovidiu Cîrstea și a fost atât de încântat încât i-a făcut și o propunere: „Pantalonii copilăriei mele! Vrei să facem schimb de pantaloni? Faci schimb și îți dau și 100 de euro de la Bontea”.

Citește și: Oana Ivanciuc, practicantă de body suspension, a dat fiori chefilor cu dezvăluirile sale. Ce le-a povestit juraților

Apoi, cei doi concurenți s-au prezentat și au spus că au o echipă cu care fac body suspension.

„Atârnăm oameni în cârlige prin piele, de anumite zone. Unii simt adrenalină, unii se distrează, alții se relaxează. Am făcut cursuri. Găurile sunt noi de fiecare dată”, a dezvăluit unul dintre ei.

„Durerea e relativă. Aici te doare un pic, te lovește adrenalina și nu mai simți nimic. Nu suntem sado-maso, nu vrem să facem un om să sufere, dar dacă ai putere psihică mai multă să înțelegi cartea asta nu mai e durere”, au explicat concurenții, încercând să explice farmecul ideii de body suspension.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Anca Țurcașiu a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete. Ce a urmat

„Ritualul în sine provine de la amerindieni, făceau asta ca să intre în starea de transă. E o chestie pe care trebuie s-o faci măcar o dată în viață”, au mai explicat ei, în edițai 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost uimiți de dezvăluirile celor doi concurenți și au avut numeroase întrebări prin care au dorit să afle mai multe. Chiar dacă nu au mers mai departe, concurenții au făcut senzație.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Sorin Răzvan Butnariu e preotul care i-a surprins pe chefi cu dezvăluirile sale. Ce ... Ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de audiență! Diseară, Carmen Brumă jurizează jocul de amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x