Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Anca Țurcașiu a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete. Ce a urmat

În ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Anca Țurcașiu a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete și surpriza a fost mare.

Colaj cu Anca Țurcașiu, Irina Fodor, Ștefan Popescu și jurații Chefi la cuțite în sezonul 12 Galerie
În ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Anca Țurcașiu a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete și surpriza a fost mare | Antena 1

În a treia ediție din acest sezon, Irina Fodor a pus la bătaie o bombă plină cu amulete speciale. Bătălia culinară s-a dat între Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Ștefan Popescu și Cătălin Scărlătescu. Anca Țurcașiu a dezvăluit cine a ieșit învingător la această probă de gătit.

Anca Țurcașiu a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete în ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 4 septembrie 2023

Irina Fodor i-a provocat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Ștefan Popescu și Cătălin Scărlătescu să pregătească rețete cât mai gustoase folosind ca ingredient principal somonul. Sarcina n-a fost una tocmai grea, însă chefii nu prea s-au bucurat, căci acest tip de pește este foarte folosit de concurenți în etapa degustărilor pe nevăzute.

Totuși, fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun, căci miza a fost una foarte mare: o bombă plină cu amulete.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Gabriela Mariana Țugui i-a emoționat pe chefi cu povestea ei de viață. Ce a povestit

După ce a degustat atent farfuriile, Anca Țurcașiu a ales cine a câștigat acest avantaj uriaș. Ușile s-au deschis și artista și-a făcut apariția în platou alături de Irina Fodor.

Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat că bomba merge la Ștefan Popescu, adică în seiful de la Chefi la cuțite sezonul 12.

„Hai, fă-ți o poză și du-te acasă! Uitați-vă la el cum mustăcește. Vă dați seama? Nu mai doarme la noapte”, i-a zis Cătălin Scărlătescu, supărat că n-a câștigat el avantajul.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Nadia Pușcuță are o meserie la care puțini se așteptau. Prin ce situații a trecut concurenta

„Te țin minte, nu te uit”, a fost replica lui Ștefan Popescu pentru Florin Dumitrescu, cel care a încercat să îl încurce.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Alin Sălăjean a făcut show și a organizat nunta lui Cătălin Scărlătescu... Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Sorin Răzvan Butnariu e preotul care i-a surprins pe chefi cu dezvăluirile sale. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x