Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, i-a uimit pe jurați. Ce dezvăluiri a făcut

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, jurații au fost uimiți atunci când au descoperit că în platou și-a făcut apariția cea mai scundă femeie din lume, pe nume Jyoti Amge.

Coaj cu Jyoti Amge, cea mai mică femeie din lume, și jurații Chefi la cuțite în emisiune Galerie
În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, jurații au fost uimiți atunci când au descoperit că în platou și-a făcut apariția cea mai scundă femeie din lume, pe nume Jyoti Amge | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost de-a dreptul uluiți atunci când în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 și-a făcut apariția Jyoti Amge, cunoscută drept cea mai scundă femei din lume. Reacțiile lor au fost surprinzătoare și camerele de filmat au surprins totul.

Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, și-a făcut apariția la Chefi la cuțite sezonul 12 și i-a uimit pe jurați. Ce a dezvăluit

După ce au degustat preparatul din farfurie, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Jyoti Amge, cea cunoscută drept cea mai scundă femeie din lume.

„Sunt șocat! Sunt șocat efectiv!”, a zis Florin Dumitrescu.

„Mă cheamă Jyoti Amge. Am 29 de ani, măsor 62,8 centimetri și cântăresc 5 kilograme”

Citește și: Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cum i-a uimit pe chefi

„Nu-mi cine să cred! O creatură așa micuță! E micuță rău!”, a zis la testimonial Cătălin Scărlătescu.

„Doamne, Dumnezeule, cât de frumoasă e!”, „Nici nu știu ce să întreb”, au zis Scărlătescu și Bontea, uitându-se uimiți la concurentă.

„Sunt din Nagpur, Marahashtra, India. Am terminat studiile universitare de master. Am diplomă de master în literatură engleză. Am intrat în Cartea Recordurilor pentru că sunt cea mai scundă femeie din lume,am cele mai mici tălpi și cele mai mici palme. În ultimii 12 ani, nimeni nu mi-a doborât recordurile pe care le dețin. Toate aceste recorduri sunt o realizare pentru mine și mă fac să mă simt mândră. De când am devenit celebră am călătorit în atât de multe locuri încât nici nu mi le mai aduc aminte pe toate. Am fost în Japonia, Italia, America, Turcia, Kuweit, China, România, Argentina și restul le-am uitat. În România îmi place mult, sunt pentr a doua oară aici. E o țară diferită de India, dar îmi place mult! Am o familie numeroasă. Am trei surori, un frate, mama și tata. Eu sunt cea mai mică dintre toți frații. Verișorul meu are 2 ani, dar e deja mai înalt decât mine”, a dezvăluit Jyoti Amge, la Chefi la cuțite sezonul 12.

Citește și: Uriasul Sultan si micuta Jyoti au promis ca se vor intoarce in Romania: “Ne-am simtit foarte bine cu voi. Va iubim!”

Sora concurentei a dezvăluit că familia a realizat că la 3 luni creșterea copilei s-a oprit și, după numeroase cercetări și analize, anumiți medici au descoperit că are deficit de hormon de creștere, lucru ce a dus la stoparea dezvoltării sale fizice.

„Copilăria mea a fost diferită din cauza înălțimii mele, dar și pentur că eram foarte fragilă”, a mai completat tânăra în vârstă de 29 de ani, la Chefi la cuțite sezonul 12.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au ascultat fascinați povestea de viață și i-au pus diferite întrebări, dornici să descopere mai multe despre cea mai scundă femeie din lume.

„Sunt impresionat. Ești foarte drăguță. Ești foarte frumoasă”, a zis Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Gaetano De Siano i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce a zis italianul... Chefi la cuțite, lider de audiență. Florin Dumitrescu a câștigat amuleta, iar cea mai mică femeie din lume s-a întâlnit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x