Antena Căutare

”Chefi la cuțite” a fost lider de piață pe toate targeturile, la premiera celui de-al treilea sezon

Luni, 13 februarie, „Chefi la cuțite” a revenit cu cel de-al treilea sezon la Antena 1. Telespectatorii au așteptat nerăbdători întoarcerea celor trei simpatici chefi, astfel că show-ul a fost lider absolut de audiență și nu a avut rival pe nicio categorie de public.

Luni, 13 februarie, „Chefi la cuțite” a revenit cu cel de-al treilea sezon la Antena 1. Telespectatorii au așteptat nerăbdători întoarcerea celor trei simpatici chefi, astfel că show-ul a fost lider absolut de audiență și nu a avut rival pe nicio categorie de public.

Nu mai puțin de 14,1 puncte de rating și 33,6 % cota de piață obținea emisiunea, pe publicul comercial, în minutul de maximă audiență de la 22.16, atunci când Pro Tv se clasa pe locul al teilea cu cifre de aproape patru ori mai mici – 3,9 puncte de rating și 9,4 % cota de piață.

În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20.29-23.23, „Chefi la cuțite” a fost lider absolut de piață pe toate targeturile. Așa se face că la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani Antena 1 a condus cu o medie de 11,1 puncte de rating și 26,9 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,2 puncte de rating și 15,1 procente din cota de piață. Și la orașe cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească „Chefi la cuțite”, astfel că emisiunea a fost lider de audiență cu o medie de 8,3 puncte de rating și 16,9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al patrulea, după Kanal D și Antena 3, cu o medie de 4,8 puncte de rating și 9,9 % cota de piață.

La nivelul întregii populații a țării, Antena 1 a condus topul cu o medie de 7,4 puncte de rating și 15,9 % cota de piață, în timp ce Pro Tv ocupa locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 5,3 puncte de rating și 11,4 % cota de piață.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 13 februarie 2017

„Așa ceva nu văzut la Rumania mereu” Un indian a făcut senzație la „Chefi la cuțite”! „Curry, curry, curry”... Astăzi, de la 20:30, dragostea e în bucate exotice, la „Chefi la cuțite”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x