Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Reuniune emoționantă în semifinala „Chefi la cuțite”! Cine a intrat în bucătărie

Semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 a adus un carusel uriaș de trăiri și surprize, dar și reuniuni emoționante!

Reuniune emoționantă în semifinala „Chefi la cuțite” Galerie
Reuniune emoționantă în semifinala „Chefi la cuțite”

În ediția 42 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au avut parte de o surpriză de zile mari, la finalul primei probe de gătit din semifinală.

Ediția a început în forță, atunci când frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a adus trei farfurii pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Fiecare concurent a tras la sorți un bilețel și a descoperit ce farfurie trebuie să reproducă.

Reuniune emoționantă pentru concurenții din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Apoi, bucătarii au primit o listă de ingrediente, pe care au studiat-o atent, analizând totodată și preparatele celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare neașteptată de look! Cum a apărut

Misiunea nu a fost una deloc ușoară, dar fiecare concurent a încercat să dea tot ce are mai bun, pentru a reproduce cât mai fidel rețeta originală.

Reuniune emoționantă în semifinala „Chefi la cuțite”

Reuniune emoționantă în semifinala „Chefi la cuțite”

În semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea luptă alături de Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei. În echipa lui Florin Dumitrescu au rămas Andrei Hîncu (zis și Kani), Claudia Radu și Roxana Blenche. Cătălin Scărlătescu, în schimb, luptă alături de cuțitul său de aur, Cristian Boca, și de alți doi concurenți talentați: Cătălin Rizea și Paul Maxim. Practic, fiecare chef are câte trei semifinaliști, o adevărată premieră în istoria emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

Timpul alocat gătitului a fost de șaizeci de minute și, la finalul probei, semifinaliștii și-au pus farfuriile pe banda de foc, sperând să obțină un punctaj cât mai bun din partea juraților.

Juriul a fost format din actori de comedie, celebri în România. Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu au degustat și au analizat atent preparatele, încercând să jurizeze cât mai bine rețetele pregătite de concurenții din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Cătălin Rizea s-a supărat pe Cristian Boca! Ce a dezvăluit în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Apoi, și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au încercat să descopere cine are cele mai mari șanse de-a ajunge în finală.

La finalul probei de gătit, concurenții au trăit momente emoționante, atunci când au primit mesaje neașteptate de la rude și cei dragi. Surpriza a fost cu adevărat copleșitoare atunci când semifinaliștii au trăit reuniuni la care niemni nu s-ar fi așteptat!

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Florin Dumitrescu, în lacrimi în semifinala „Chefi la cuțite”! Ce l-a emoționat... Chefi la cuțite semifinala 2020. A doua probă de gătit din semifinală i-a surprins pe concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x