Antena Căutare

Ca un adevărat superstar, Mona a dat super concert la „Chefi la cuțite”! Ce surpriză au găsit chefii în ravioli?

După ce Andreea Durko Liptak nu a reușit să îi impresioneze pe chefi cu preparatul său, acum a venit rândul prietenei sale să își încerce norocul!

După ce Andreea Durko Liptak nu a reușit să îi impresioneze pe chefi cu preparatul său, acum a venit rândul prietenei sale să își încerce norocul!

Mona Șianțiu este căsătorită de 28 de ani cu bărbatul cu care a fost chiar colegă de liceu! De atunci au fost de nedespărțit. Chiar dacă petrece mult timp pe scenă, concurenta are totuși timp de frumoasa sa familie.

Femeia spune că a învățat multe rețete din perioada copilăriei și astăzi a decis să facă o porție de ravioli cu gălbenuș de ou.

„Cred că chefilor le-ar prinde bine un concurent ca mine”, a mărturisit concurenta de la „Chefi la cuțite”!

Și surpriza a fost mare atunci când concurenta a intrat în platoul emisiunii cântând o piesă celebră. Verdictul pentru rețeta pregătită de ea? Două cuțite și...dreptul de merge mai departe în emisiunea „Chefi la cuțite”!

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au gătit ceva spectaculos! Cine a câștigat amuleta!... Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”! Silviu Andrei, celebrul DJ de la Capatos, a făcut spectacol cu fiica sa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x