Antena Căutare

Un hippiot adevărat i-a dat gata pe chefi! Trăiește în București, face show-uri și te pune la pământ, la 74 de ani!

John, unul dintre cei mai bâtrâni hipioţi din Anglia, a venit la Chefi la cuţite ca să facă spectacol cu o plăcintă...modestă!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A condus un camion, a fost grafician, a fost compozitor, a făcut tot felul de lucruri cu ajutorul mâinilor. La 18 ani, concurentul a plecat de acasă, alăturându-se unei trupe de rock n`roll. S-a căsătorit pe la 22 de ani, a făcut doi copii, s-a apucat de droguri și a fost astfel părăsit.

John și-a așteptat soția zece ani, dar aceasta nu s-a mai întors, nici când acesta și-a făcut ordine în viață. S-a îndrăgostit de altcineva, a făcut alți doi copii, iar scenariul s-a repetat, ajungând iar să fie părăsit. În total, John are șase copii, dintre care doi copii nu i-a cunoscut niciodată.

Momentan, concurentul de la Chefi la cuțite se află în România de 15 ani, unde face spectacole și participă la festivaluri. Iar energia sa este de-a dreptul uluitoare!

Ca să îi impresioneze pe cei trei chefi, concurentul englez a gătit o super rețetă de plăcintă modestă, cu care a mers mai departe în concurs!

Managerul lui Ruby s-a întors la Chefi la cuțite! Pici a făcut spectacol uriaș: „Vin și la anul și îmi fac magazin de cu... Război uriaș în bucătărie, scandal și săgeți pline de venin! Marlena și Coana Mița s-au duelat în cel mai „piperat” mod ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x