Antena Căutare

Ritmuri de capoeira, papanași și...o poveste de iubire din Brazilia! Cum a cucerit-o Antonio pe Daniela?

Cea mai exotică apariție din emisiunea „Chefi la cuțite”! De data aceasta, în bucătărie a intrat familia Dos Santos, formată din Mauro, Antonio, Leandro și Daniela!

Cea mai exotică apariție din emisiunea „Chefi la cuțite”! De data aceasta, în bucătărie a intrat familia Dos Santos, formată din Mauro, Antonio, Leandro și Daniela!

Cei patru au venit la Chefi la cuțite să câștige marele premiu cu două preparate delicioase: unul cu specific brazilian (Coxinha De Frago), dar și cu unul românesc: papanași!

În 2001, Daniela a primit un contract de muncă în Tunisia și acolo l-a cunoscut Antonio, care a fost imediat cucerit de ea. Nu a mai durat mult și cei doi s-au căsătorit și au decis să se stabilească în România.

Concurentul are 38 de ani și este instructor de capoeira și dansator. Se declară extrem de fericit, iar asta s-a văzut mai ales în modul în care familia s-a distrat pe cinste pregătind cele două rețete.

Ce a ieșit? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

O prăjitură înțepată ca Viorica! Clejanii s-au dezlănțuit în bucătărie și Marga a dat-o pe...filosofii!... Mara Bănică, dezvăluiri cutremurătoare din teatrele de război! „Ne-au dat carne de pisică rasă...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x