Antena Căutare

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 13. Trei concurenți se vor întrece pentru Marele Premiu

Telespectatorii au aflat cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 13 în ediția 25 de pe 15 mai 2024. La anunțarea verdictului a avut loc un moment de-a dreptul neașteptat. Iată cine sunt cei trei concurenți ce se vor întrece pentru Marele Premiu.

colaj foto cu irina fodor si chefii si concurentii din semifinala chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Trei concurenți au ajuns în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Cel mai așteptat moment de public a fost difuzat miercuri, 15 mai 2024. Irina Fodor a anunțat cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 13. Doar trei concurenți au intrat în lupta pentru Marele Premiu din finală.

Daniel Ilie (Varză), Alexandra Gabriela Veber, Lucica Susanu, Andrea Recaldin, Antonio Ștefănescu, Lăcrămioara Pintilie (cuțitul de aur echipa roz), Mihai Dragomir, Mario Mădălin Dumitru (cuțitul de aur echipa galbenă) și Nicoleta Sima (Raisa) au pus în joc toate strategiile pentru a rămâne în competiție.

Preparatele celor nouă semifinaliști au fost degustate de familiile juraților, de foștii concurenți din sezonul 12 al show-ului culinar, dar și de cei patru chefi. Notele pe care le-au obținut de-a lungul probelor au decis soarta acestora.

„Ați stins lumina! I-am văzut pe chefi crescându-le inima. Așa s-a întâmplat când au văzut toate farfuriile astea frumoase venind pentru că voi ați evoluat senzațional. Să știți că este prima dată în istoria acestui concurs când foștii concurenți au dat toți nota maximă la aceeași farfurie. Nu s-a mai întâmplat asta niciodată.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce gafă a făcut Lucica Susanu, în a treia probă din semifinală. Ce gest a făcut Raisa

În finală rămân trei, s-a întâmplat să rămână și doi. Câștigă doar unul! Este vorba de 30.000 de euro și de titlul de câștigător al sezonului 13 Chefi la cuțite”, a fost anunțul făcut de Irina Fodor.

Toți au fost luați prin surprindere când au aflat că mai există un al doilea premiu: „De data asta avem un premiu surpriză pentru cel sau cea de pe locul doi: Două experiențe complete la EURO 2024 la meciul României”.

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 13. Cum au reacționat ceilalți aceștia când au aflat că merg în Marea Finală

Lăcrămioara Pintilie, cuțitul de aur echipa roz, este primul finalist Chefi la cuțite din sezonul 13. Farfuria concurentei a fost pe primul loc la ultima probă și pe cel de-al treilea loc la celelalte două probe.

„Nu cred! Sunt în finală, nu-mi vine să cred! A fost ceva de vis, o dată în viață trăiești asta!”, a fost reacția ei.

Chef Richard Abou Zaki s-a bucurat foarte mult când a auzit numele concurentei din echipa lui. Acesta nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit o îmbrățișare de încurajare cuțitului său de aur.

Pe locul 1 la toate jurizările de astăzi a fost Mihai Dragomir din echipa galbenă. Așadar, și chef Alexandru Sautner intră în Marea Finală Chefi la cuțite sezonul 13 cu un concurent.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Cum a reacționat Richard Abou Zaki când și-a văzut mama la degustare. Ce a zis Orlando

„Am explodat! Bravo, Mihai! Am un reprezentant foarte bun!”, a spus juratul.

„Mi se pare că e imposibil să fiu eu! Sunt măgulit!”, a fost reacția lui Mihai Dragomir.

Ultimul finalist Chefi la cuțite sezonul 13 a fost din echipa verde. Toți au amuțit atunci când i-au auzit numele Lucicăi Susanu. Concurenta a izbucnit în lacrimi la vestea că a intrat în Marea Finală a show-ului culinar.

„Nu mă așteptam!”, a mărturisit ea.

„Eu nu am reușit să o recunosc pe Lucica pentru că toate preparatele au fost foarte bune. Îi mulțumesc pentru că mă reprezintă în finală!”, a dezvăluit și chef Orlando Zaharia.

Așadar, cei trei finaliști Chefi la cuțite sezonul 13 sunt: Lăcrămioara Pintilie, Mihai Dragomir și Lucica Susanu.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Orlando Zaharia a făcut spectacol în ultimul battle cu un signature dish de senzație, la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce ... Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Irina Fodor, noul look cu care a făcut furori. O fostă concurentă i-a eclipsat pe to...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x