Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM"! Demonstrează că și tu ai stofă de maestru în bucătărie!

„Chefi la cuțite” te provoacă să intri în cel mai tare concurs al momentului! Nu doar bucătarii cu faimoși pot găti mâncăruri spectaculoase! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

„Chefi la cuțite” te provoacă să intri în cel mai tare concurs al momentului! Nu doar bucătarii cu faimoși pot găti mâncăruri spectaculoase! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

Concursul începe pe 20.11.2017 la ora 21:00 și se termină pe 26.11.2017, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Cum vă bine dispuneți în timp ce gătiți?”.

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 27.11.2017, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” au aflat deja că cel mai bun ajutor în bucătărie sunt produsele de gătit din gama Regis Stone!

Tigaia REGIS STONE PAN 28 CM are un strat antiaderent ce îți oferă posibilitatea să faci preparate delicioase, fără să folosești mult ulei sau să faci mult fum!

Carnea sau legumele nu se lipesc deloc și își păstrează gustul și aspectul plăcut. Când ai făcut ultima oară un grătar delicios sau o omletă pufoasă, fără să-ți fie teamă că ai folosit prea mult ulei sau că vei petrece ore-n șir curățând urmele de arsură?

Tigaia REGIS STONE PAN 28 CM te scapă de această neplăcere și tu nu vei mai da banii pe produse de curățat! Vei avea curajul să gătești orice tip de carne sau orice mix de legume, fiindcă totul va arăta minunat la final! Și cu siguranță te vei simți precum un bucătar de la „Chefi la cuțite”, care își răsfață invitații cu un preparat cu adevărat sănătos și gustos!

O să ne mulțumești mai târziu, atunci când vei face primul tău grătar delicios în tigaia REGIS STONE PAN 28 CM, cu efect de piatră încinsă!

Citește AICI regulamentul concursului!

Mult succes tuturor! :)

Scărlătescu a făcut o criză de nervi uriașă! „Tu fumezi ceva?! Îmi vine să îți dau cu ceva în cap! Nu mai suport, mă duc... Zarurile au fost aruncate! Concurenții află deznodământul primei probe și se lasă cu haos total! „Doamne ferește! De und...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x