Antena Căutare

Cum arată fiica lui Chef Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite sezonul 13. Juratul se mândrește cu familia lui

Ieri a fost premiera Chefi la cuțite sezonul 13, iar cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia, au avut parte de surprize de proporții din partea concurenților.

colaj cu 3 poze cu chef alexandru sautner la chefi la cutite Galerie
Chef Alexandru Sautner este unul dintre jurații Chefi la cuțite din sezonul 13. Chef-ul se mândrește cu fiica și soția lui. | A1

Chef Alexandru Sautner are o experiență în artele culinare de peste 33 ani. La frumoasa vârstă de 55 ani, chef-ul nu se mândrește doar cu cariera sa, ci și cu familia lui care îl sprijină în toate proiectele sale.

Parcursul său profesional a fost presărat cu suișuri și coborâșuri, dar Chef Alexandru Sautner mereu a muncit din greu ca să își construiască o carieră în bucătărie.

Cine e Chef Alexandru Sautner, juratul de la Chefi la cuțite sezonul 13

La vârsta de 21 ani, în 1991, a plecat din țară împreună cu un prieten. Ce doi au ajuns în Germania și, 7 ani mai târziu, după multă muncă și după ce a trecut prin toate meseriile legate de domeniul gastromic, avea deja primul restaurant. L-a deschis pe al doilea în 2003, iar în 2005 pe al treilea, toate 3 fiind în Stuttgart.

Citește și: Soția Chef-ului Alexandru Sautner, mesaj emoționant după ce s-a aflat că acesta este unul dintre noii jurați Chefi la Cuțite

În 2013 a revenit în România pentru că a găsit o oportunitate de business la Mamaia. A deschis acolo o plajă și un restaurant, însă gândul îi rămăsese la înghețată, desertul său preferat.

A decis să plece la Bologna, la Ice University, pentru a își urma visul. Destinul l-a dus însă la Rimini, cel mai mare târg de înghețată din lume, acolo unde a descoperit Emilia Cremeria. S-a îndrăgostit încă de la prima aromă și a decis să deschidă o franciză în România.

După ce a negociat intens cu italienii, a reușit să aducă brandul și a investit 250.000 de euro. În 2020 avea deja 9 gelaterii la noi în țară și discuții cu alte locații din marile orașe. În prezent Chef Alexandru Sautner se laudă cu 14 locații ale gelateriei sale.

Cum arată fiica lui Chef Alexandru Sautner

Atunci când a decis să facă parte din juriul noului sezon Chefi la cuțite, Chef Alexandru Sautner a declarat:

“Sincer, nu cred că realizez încă ce mi se întâmplă. Acest nou rol cred că este rezultatul unei experiențe de peste 30 de ani în Horeca și a rezultatelor extraordinare obținute de-a lungul timpului în această industrie. Sunt sigur ca nu mi se putea întâmpla ceva mai frumos decât această onoare de a fi noul jurat la Chef la Cuțite!”.

Citește și: Parcursul surprinzător al lui Chef Ștefan Popescu, juratul Chefi la cuțite: ”Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier”

Pe lângă faptul că excelează în cariera sa gastronomică, Chef Alexandru Sautner se bucură și de o viață de familie împlinită.

Ca dovadă că îl susține, soția sa i-a tansmis un mesaj de încurajare înainte de premiera emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

„Noul Proiect ”Chefi la Cuțite”... nu este altceva decât confirmarea muncii tale. Mulțumim universului pentru TOT! Experiența acumulată în 35 de ani, timp în care ai avut parte de bune și rele, de urcurșuri și coborâșuri, ai creat oameni, echipe... ai dat șanse să crească împreună cu tine un număr mare de angajați, însă ... azi TU ești cel apreciat! Cu mare dragoste și Respect. Ai tăi, FAMILIA” a fost mesajul pe care l-a transmis soția chef-ului alături de imaginile pe care Alexandru Sautner le-a făcut în cadrul ședinței foto a emisiunii.

De curând, acesta a postat o fotografie pe Instagram alături de fiica și soția sa, sărbătornd ziua de naștere a micuței lor, Emma, care a împlinit 7 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite care a gătit pentru Michael Schumacher: „Am avut satisfacția de a vedea multe VIP-uri”

Micuța Emma Maria este combinația perfectă între Chef Alexandru Sautner și mama ei. Juratul Chefi la cuțite a postat un mesaj emoționant la descrierea fotografiei care i-a înduioșat pe fani.

“La mulți ani , viața mea !
Astăzi este o zi specială pentru tine , Emma 7 ani . Cei mai frumoși ani ! Tati te iubește necondiționat ♥️
La mulți Ani , Emma Maria ! 🎉🎂♥️”

Mesajele de felicitare nu au întârziat să apară și se vede deja că noul jurat are mulți fani pe Instagram.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Georgiana Burlacu a lăsat un „cadou” neașteptat în farfurie pentru juratul Ștefan Popes... Chef Richard Abou Zaki a câștigat prima amuletă la Chefi la cuțite: „Va fi o bătălie crâncenă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x