Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

De ce nu e bine să speli carnea înainte s-o găteşti! Obiceiul acesta e un pericol pentru toată familia!

 
+2 click pentru
galerie

Multe persoane obişnuiesc să spele carnea înainte de a trece la gătit. Totuşi, se pare că acest obicei este periculos pentru sănătate!

Primul lucru atunci când te pregăteşti de gătit este să speli carnea în chiuveta din bucătărie. Totuşi, specialiştii spun că acest lucru nu este indicat.

Carnea crudă are bacterii pe suprafaţa sa, dar multe dintre ele sunt mult prea bine prinse de carne şi apa nu le va înlătura, aşa că singura şansă rămâne gătitul la temperaturi înalte.

Totuşi, apa scursă după spălarea cărnii va umple chiuveta de bacterii pe care prea puţini le curăţă imediat după.

În timp, acestea se înmulţesc şi devin un adevărat pericol pentru sănătate.

Citeşte şi:

„Sfiha” sau cea mai bună plăcintă cu carne în stil arăbesc! Te lingi pe degete și sigur mai ceri o porție!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe