Antena Căutare

E indian, a început școala la patru ani, știe șase limbi străine și a crescut în România: "Și pe vremea lui Ceaușescu exista samosa, se numea șnițel din parizer!”

Sezonul poveștilor aduce în platou, în cea de-a doua ediție, pe lângă preparate speciale, povești de viață interesante și emoționante.

Sezonul poveștilor aduce în platou, în cea de-a doua ediție, pe lângă preparate speciale, povești de viață interesante și emoționante.

El este Advani Tushar și are doar 17 ani. Nu stă pe net cât e ziua de mare, ci este pasionat de bucătărie, inspirat fiind de mama sa. În prezent este student la Facultatea de Turism, căci a început școala la patru ani și jumătate, cunoaște șase limbi străine și vede în România o a doua casă, deși a crescut într-o cultură cu totul și cu totul diferită.

E indian, a început școala la patru ani, știe șase limbi străine și a crescut în România: "Și pe vremea lui Ceaușescu exista samosa, se numea șnițel din parizer!”

Concurentul este originar din India și a venit în fața celor trei chefi cu o rețetă tradițională, samosa - pachețele exotice condimentate specific: ,,Și pe vremea lui Ceaușescu exista samosa, se numea șnițel din parizer!”.

Chefii s-au arătat cu adevarat impresionați de Tuși, așa cum îl numesc prietenii români. Concurentul le-a și cântat în indianăm, iar atunci când a fost întrebat din echipa cui ar vrea să facă parte, Tuși n-a ales, însă l-a exclus pe Bontea. "Dar eu ce-am, Tuși?" s-a amuzat chef Sorin.

Nora a dat roba de avocat pe șorțul de bucătăreasă și l-a luat pe Scărlătescu de la masa juriului: "Ce cauți, Cătăl... S-o... nimic! Ea îl vrea pe Sorin! "Bontea, dacă nu-mi dai cuțit, te bat!" A fost ajutor de bucătar la Paris, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x