Antena Căutare

El este bărbatul ideal: „Soția mă sună cu două ore înainte de a ajunge acasă și-mi spune ce vrea să mănânce”

Doamnelor, v-ați închipuit vreodată cum arată bărbatul ideal? Dacă nu aveți în minte portretul robot al acestui ideal masculin, vi-l prezentăm pe Teodor Valentin Mocanu, un jurist, care are la activ trei căsnicii, a venit la Chefi la cuțite cu un steak de mare calitate, care se bucura de un mare succes în anii 80.

Dincolo de preparat, Teodor are o super-poveste de viață. Atât de fascinat a fost chef Cătălin Scărlătescu de succesul concurentului la femei, încât a dorit să își facă o fotografie alături de el.

După ce s-au amuzat de replicile spumoase ale moldoveanului get-beget pe care ei îl botezaseră Attila, chefii au trecut la jurizare.

Elena, concurenta care-i reduce la tăcere pe chefi: „Cu trei de-o dată nu am încercat niciodată. Nu este una dintre fant... CONCURS! Răspunde la întrebare și primești o super tigaie cu care să faci spectacol în bucătărie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x