Antena Căutare

Farsă de ziua lui Scărlătescu! Paste carbonara, gătite de un ”concurent surpriză”! -

Fiecare sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost condimentat cu surprize ieșite din comun. Uneori, chiar și cei trei jurați s-au ținut de șotii!

Fiecare sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost condimentat cu surprize ieșite din comun. Uneori, chiar și cei trei jurați s-au ținut de șotii!

Unul dintre cele mai urmărite momente din emisune pe YouTube a fost cel în care chef Florin Dumitrescu a decis să îi facă lui Cătălin Scărlătescu o surpriză de zile mari! Mai exact, în timp ce Bontea îl ținea de vorbă pe „simpaticul grăsuț”, Florin gătea de zor o super porție de paste carbonara!

Cu câteva ingrediente și două-trei mișcări, preparatul a fost gata și așezat frumos în farfuriile ce au venit apoi la jurizare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei trei chefi s-au așezat la masa de jurizare și au început să deguste. Scărlătescu a fost cel mai fericit când a văzut că cineva a gătit preparatul său preferat: paste carbonara! Și apoi a încercat să ghicească cine a gătit preparatul!

„Băi Scărlătescule, m-ai făcut taximetrist?! Eu le-am făcut pastele”, a zis Florin.

Gina Pistol a pus la cale o surpriză de zile mari pentru chefi! Scărlătescu a înnebunit de fericire când a văzut despre ce este vorba!

„Bă, termină mă, du-te dracu de nebun! Te iau la palme, taci din gură”, a zis Scărlătescu neîncrezător.

Și apoi a conchis că sunt cele mai bune paste din lume, mai ales că a fost o surpriză de ziua lui!

Nu uita! „Chefi la cuțite” revine pe 11 și pe 12 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1!

Gina Pistol a pus la cale o surpriză de zile mari pentru chefi! Scărlătescu a înnebunit de fericire când a văzut despre ... Daniela Crudu a făcut show la „Chefi la cuțite”, așa cum numai ea știe să facă! „Mă face varză acuma”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x