Antena Căutare

Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Finaliștii și-au format echipele și au ieșit scântei. Ce anunț a făcut Lucica Susanu

Lucica Susanu, Mihai Dragomir și Lăcrămioara Pintilie și-au format echipele în Finala Chefi la cuțite, sezonul 13. Au ieșit scântei în bucătăria show-ului culinar atunci când semifinaliștii au început să își aleagă concurenții alături de care vor găti în etapa finală. Chef Alexandru Sautner a răbufnit și a avut o reacție neașteptată.

colaj foto cu orlando zaharia, richard abou zaki si alexandru sautner si cei trei finalisti la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Cei trei finaliști și-au ales echipele alături de care vor găti la Chefi la cuțite sezonul 13, în finală | Antena 1

Finala Chefi la cuțite, sezonul 13 a adus pe micile ecrane un moment pe care telespectatorii îl așteptau cu nerăbdare. După apariția Irinei Fodor în bucătăria show-ului culinar, finaliștii au fost puși să își formeze echipele.

Mihai Dragomir, Lăcrămioara Pintilie și Lucica Susanu s-au gândit foarte bine la cei alături de care își doresc să gătească. Aceștia au scos la iveală cele mai neașteptate strategii ce ar putea să-i aducă mai aproape de marele premiu.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Cum a reacționat Richard Abou Zaki când și-a văzut mama la degustare. Ce a zis Orlando

De data aceasta, finaliștii își pot alege în echipă cinci concurenți. Ordinea este determinată de notele pe care cei trei le-au obținut la probele din semifinală. Așadar, primul care poate face o alegere este chiar Mihai Dragomir, urmat de Lăcrămioara Pintilie, iar mai apoi Lucica Susanu.

„Nu i-a picat foarte bine pentru că a fost a treia ca punctaj!”, a spus chef Orlando Zaharia.

„Mă uitam la concurenți și știam deja pe cine iau în echipă”, a mărturisit Mihai Dragomir.

Care sunt echipele finaliștilor din Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Ce anunț a făcut Lucica Susanu

Așadar, primul concurent pe care Mihai Dragomir l-a luat în echipa lui din Finala Chefi la cuțite sezonul 13 a fost chiar Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia. Decizia lui a fost o „lovitură” dureroasă pentru Lucica Susanu.

„Șoc, ce înseamnă asta?! Am avut nevoie de câteva minute să realizez ce se întâmplă”, a fost reacția juratului cu tunică verde.

Lăcrămioara Pintilie a decis ca Antonio Ștefănescu să gătească alături de ea în ultima etapă a competiției. Prima alegere a Lucicăi Susanu a luat pe toată lumea prin surprindere. Aceasta a hotărât ca Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) să facă parte din echipa ei.

Cea de-a doua concurentă pe care Mihai Dragomir a numit-o a fost Raisa (Nicoleta Sima). Din echipa tânărului mai fac parte: Claudia Sauliuc, Iulia Creangă, dar și pe Varză.

Cuțitul de aur din echipa roz îi mai are alături pe Andrea Recaldin, Adnana Mihaela Irimia, Dumitru Arun Vasile și Cătălin Țociu în Finala Chefi la cuțite, sezonul 13.

Citește și: Cum arată soțul și cei patru copii ai Raisei de la Chefi la cuțite sezonul 13. Concurenta se mândrește cu o familie superbă

De asemenea, Lucica Susanu a „lovit” puternic în Mihai Dragomir alegându-l pe Mario Mădălin Dumitru. Chef Alexandru Sautner a răbufnit când a văzut „mișcarea” dură a concurentei lui chef Orlando Zaharia.

Concurenta din echipa verde a mai luat-o în echipa ei și pe Tatiana Găman, dar și pe Alexandra Gabriela Veber. Ultima alegere a Lucicăi Susanu a fost Bogdan Năstase.

„Eu cred că asta nu e sănătoasă la cap! Alexandra o urăște pe Lucia! Ea i-a luat locul Alexandrei în Finală. Asta e în stare să-i arunce sare în mâncare, nu a fost o mișcare deșteaptă”, a fost reacția lui Mihai Dragomir.

Ultima alegere a finalistului din echipa galbenă l-a făcut pe chef Orlando Zaharia să „explodeze”: „Cum e posibil? V-ați aliat împotriva mea! Atât am avut de zis, respect!”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Irina Fodor, noul look cu care a făcut furori. O fostă concurentă i-a eclipsat pe to... Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Cu lacrimi în ochi, Alexandru Sautner a făcut un gest neașteptat. Ce s-a întâmplat î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x