Antena Căutare

Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Irina Fodor, noul look cu care a făcut furori. O fostă concurentă i-a eclipsat pe toți

Irina Fodor a făcut furori cu noul său look în Marea Finală Chefi la cuțite sezonul 13, de pe 15 mai 2024. Toți au rămas cu gurile căscate atunci când prezentatoarea TV a pășit în bucătăria show-ului culinar. De altfel, o fostă concurentă s-a aflat în centrul atenției.

colaj foto cu finalistii si chefii la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Irina Fodor i-a uimit pe toți cu apariția sa, în marea finală Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Irina Fodor a strălucit în finala sezonului 13 Chefi la cuțite. Prezentatoarea TV i-a lăsat cu gurile căscate pe finaliști atunci când și-a făcut apariția în bucătăria show-ului culinar. Noul său look i-a luat prin surprindere pe concurenți, dar și pe chefi.

„Wow! Nu te mai recunosc!”, a fost reacția lui chef Richard Abou Zaki.

„Asta am și vrut! Am vrut să fie un impact puternic în ziua finalei. Totul e în cinstea voastră să știți! Am vrut să strălucesc astăzi pentru voi, pentru ca voi să realizați unde sunteți. Este o seară de gală, iar voi o meritați din plin! Ei au ajuns până aici datorită vouă. Trebuie să fiți mândri de ei. Sezonul 13 nu a fost deloc ușor. E clar că 13 este cu noroc pentru ei trei. Cifra asta a adus pentru noi un nou început, o evoluție!”, a mărturisit ea.

„Deja începem ziua altfel!”, a continuat să spună chef Orlando Zaharia.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce a făcut Alexandra Veber, când s-a terminat a doua probă de gătit din semifinală

Părul său creț și ținuta impecabilă nu au fost trecute cu vedere de chefi. Mai mult, noua coafură la care a apelat Irina Fodor o prinde foarte bine, punându-i în evidență superbele trăsături ale feței.

„Să nu aveți nicio clipă senzația că nu meritați ceea ce vi se întâmplă. Când dai totul s-ar putea să scrii istorie. Ceea ce urmează este deja un exercițiu de excelență. Ultimul nivel al pretențiilor din acest sezon. Marele premiu este pregătit! Știți ce urmează, știți că o să vă faceți echipele. O să alegeți câte 5 concurenți”, a mai adăugat Irina Fodor.

Cine este fosta concurentă ce i-a eclipsat pe toți în finala Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a urmat după apariția Irinei Fodor

Ușile bucătăriei s-au deschis, iar foștii concurenți din sezonul 13 Chefi la cuțite au pășit alături de finaliști. Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului, i-a eclipsat pe toți cu apariția ei.

„Doamne, nu am recunoscut-o! Dar cine e? Chiar nu am cunoscut-o. Era o față nouă, avea părul scurt, iar acum îl are lung. O apariție așa din întuneric!”, a spus chef Richard Abou Zaki.

„M-am gândit cam două zile cum aș putea să îmi fac intrarea. Am văzut că fetele s-au bucurat foarte tare când eu am ieșit din show. M-am gândit să-mi fac apariția precum o regină. Eu când intru într-un loc intimidez și eclipsez. Nu fac nimic special, așa sunt eu”, a spus Gabriela Lucuțar.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Cu cine vor găti semifinaliștii și care este prima probă anunțată de Irina Fodor

De asemenea, și Varză a făcut un gest copleșitor pentru Irina Fodor. Concurentul i-a oferit un buchet superb de flori. Prezentatoarea TV a fost luată prin surprindere de „cadoul” pe care l-a primit din partea comediantului.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 13. Trei concurenți se vor întrece pentru Marele Premiu... Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Finaliștii și-au format echipele și au ieșit scântei. Ce anunț a făcut Lucica Susanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x