Antena Căutare

Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Situație periculoasă în bucătărie. Alex Bunea, la un pas de un incident grav: „Te omoram”

Camerele de filmat au surprins o situație periculoasă în bucătărie, chiar în Marea Finală a sezonului 12 Chefi la cuțite. Flăcările au izbucnit la echipa Ioanei Dehelean, iar Alex Bunea a fost la un pas de un incident grav. De asemenea, Valentin Timofte și Janni Alexandridis și-au adresat replici neașteptate.

colaj foto cu concurenti si poza cu valentin timofte in finala chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat în bucătăria Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Marea Finală din sezonul 12 Chefi la cuțite a scos la iveală rivalitățile dintre concurenți. Cei trei finaliști ai show-ului culinar și-au ales echipele din ultima etapă a competiției într-un mod strategic, pentru că își doresc să ajungă în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Adrenalina și presiunea s-au simțit la cote maxime pe platoul de filmare, în mod special pentru Valentin Timofte, Ioana Dehelean și Janni Alexandridis. Aceștia au rămas în joc pentru titlul de câștigător al sezonului 12 Chefi la cuțite.

Citește și: Ce veste a dat Alex Mihoc, la scurt timp după eliminarea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. În compania cui a fost surprins

Momentele tensionate și situațiile periculoase au fost nelipsite de pe micile ecrane ale publicului. De data aceasta, Alex Bunea a fost la un pas de o accidentare gravă după ce flăcările au izbucnit în echipa Ioanei Dehelean.

Ce incident a avut loc în Marea Finală a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 18 octombrie 2023. Ce s-a întâmplat cu Alex Bunea

Alex Bunea și ceilalți concurenți de la bancul de lucru au tras o sperietură de proporții uriașe, chiar în Marea Finală a show-ului culinar. Flăcările au izbucnit în bucătărie, după ce tânărul a încercat să gătească sparanghel.

Nadd Hu și Raluca Hulubei au reacționat imediat când au văzut că Alex Bunea a fost la un pas de o tragedie.

„Am fost concentrat cu sparanghelul să iasă bine și n-am mai ținut cont de faptul că în tigaie era ulei încins. N-am mai avut răbdare să las sparanghelul să se scurgă și am pus toată apa aia direct în tigaie. Mare flacără, s-a speriat Raluca, mi-a zis că îi dau foc la păr. Bine că nu s-a rănit nimeni”, a mărturisit concurentul.

„Spune când dai foc! Vrei să rămân fără sprâncene?!”, i-a zis Nadd Hu.

„Anunță când mai faci de astea, frățiorul meu, că rămân fără păr. Tu ești chel. Te omoram”, a fost replica Ralucăi Hulubei.

Alexandru Bunea a vrut să își calmeze colegele de echipă, spunându-le că are totul sub control.

Valentin Timofte și Janni Alexandridis și-au adresat replici neașteptate în Finala sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 18 octombrie 2023

Tot în Finala sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 18 octombrie 2023, Valentin Timofte și Janni Alexandridis și-au adresat replici neașteptate. Camerele de filmat au surprins momentul în care cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea s-a dus să-l anunțe pe cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu că urmează să folosească cuptorul.

În ciuda emoțiilor din competiție, Valentin Timofte a legat relații frumoase de prietenie cu cei care i-au fost colegi de platou. Mai mult, acesta a încercat să fie fair-play și să nu își încurce adversarii din concurs.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Chefii au degustat preparatele concurenților. Ce note au acordat invitații

Janni Alexandridis a înțeles imediat nevoia colegului său. Așadar, acesta nu a stat prea mult pe gânduri și i-a lăsat cuptorul la dispoziție. Situația neașteptat dintre cei doi a fost filmat în mijlocul haosului din bucătărie.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă. În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care vine cu cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu era câștigat de jurați, acesta urma să fi pus în seif. Toate mizele din seif au fost jucate în ultima etapă de preselecții, iar un chef s-a bucurat din plin de ele la battle-uri

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat când chefii au intrat în bucătărie. De ce a încremenit Mohannad Za... Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Janni Alexandridis s-a panicat la proba desertului. Ce a făcut Valentin Timofte cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x