Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Răzvan Mincă din echipa turcoaz a fost eliminat. Ce reacție a avut Cătălin Scărlătescu

Răzvan Mincă din echipa turcoaz fost eliminat în ediția 21 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 4 octombrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a mai pierdut încă un concurent. Farfuria tânărului a obținut cel mai mic punctaj.

Colaj cu Răzvan Mincă și ceilalți colegi ai săi, alături de jurații Chefi la cuțite pe platoul de filmare Galerie
Răzvan Mincă din echipa turcoaz fost eliminat în ediția 21 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 4 octombrie 2023 | Antena 1

Răzvan Mincă a fost eliminat din sezonul 12 Chefi la cuțite în ediția 21 de pe 4 octombrie 2023. După un duel dificil, concurentul a obținut cel mai mic punctaj și a fost nevoit să părăsească show-ul de la Antena 1.

Răzvan Mincă din echipa turcoaz a fost eliminat în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Ce reacție a avut Cătălin Scărlătescu

Ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 a început în forță pentru concurenți, căci aceștia au primit de la Irina Fodor o probă de viteză în care concurenții desemnați au fost puși să facă niște clătite. Apoi, chefii au ales prin concurenții desemnați de ei ingredientele cu care au gătit și care au fost interzise rivalilor. A urmat un război de amulete, căci fiecare dintre jurați a pus la bătaie câte un avantaj menit să încurce echipele rivale.

Cel de-al șaselea battle a fost câștigat de echipa magenta, așa că la duel au intrat echipa portocalie și echipa turcoaz, un duel ce a decis ce concurent a fost eliminat în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Concurenții au extras din bol un bilețel și, în ordinea de pe hârtii, au decis cu ce ingrediente vor găti adversarii.

Citește și: Mesajul lui Fabian Soare, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut concurentul lui Cătălin Scărlătescu

Rând pe rând, aceștia au avut de ales între brânză de burduf, frișcă lichidă, orez expandat, chipsuri cu smântână și mărar, unt de arahide, năut la conservă, iaurt de cocos, fulgi de ovăz, șampanie și pomelo. După ce au ales câte un ingredient pentru câte un adversar, concurenții s-au apucat de gătit și fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a obține un preparat cât mai gustos, în speranța că va lua notă mare și va scăpa astfel de eliminare.

Apoi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatele și au acordat note.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle. Ce a zis

Apoi, aceștia s-au întâlnit cu Irina Fodor și cu concurenții intrați la duel pentru a afla ce concurent a fost eliminat în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Rând pe rând, concurenții și-au aflat notele și s-au întors în bucătărie. La final s-a aflat că Răzvan Mincă este acel concurent care a fost eliminat în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 4 octombrie 2023.

„Nu poți să faci prostia aia în farfurie!”, a zis Scărlătescu supărat.

„E o farfurie…Eșec culinar”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

„Aia era farfurie să treci?! Ție ți-a plăcut? Puteai să faci orice altceva, dar nu așa!”, a mai adăugat chef Cătălin.

„Este un moment foarte greu pentru mine, pentru că nu-mi doream să plec acasă. Îmi doream să rămân cât mai mult timp posibil. Am lacrimi în ochi pentru că știu că pot mai mult, dar mi-am ales preparatul greșit. E o greșeală a mea. Când m-am întors în bucătărie am avut lacrimi, am legat o prietenie”, a zis concurentul supărat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce concurent a luat cel mai mare punctaj la duel. Cine i-a surprins pe chefi... Chefi la cuțite, lider de audiență cu ediția în care Chefii au pus în joc 3 amulete. Echipa Saint Tropez a rămas cu 4 co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x