Antena Căutare

FOTO! Vă amintiți de Puiu, concurentul din echipa lui Bontea, care a iscat controverse la ”Chefi la cuțite”? Ce s-a ales de prietenul lui Gianny Bănuță

Puiu Gabriel Vasile are 33 de ani, este din Constanța și este obișnuit cu bucătăria încă de la vârsta de 16 ani. N-a fost ușor, căci tătal său l-a vrut într-un șantier naval.

Puiu Gabriel Vasile are 33 de ani, este din Constanța și este obișnuit cu bucătăria încă de la vârsta de 16 ani. N-a fost ușor, căci tătal său l-a vrut într-un șantier naval.

Cu toate acestea, a reușit să intre în bucătărie, în străinătate și nici că a vrut să mai iasă. A fost la ”Chefi la cuțite” în sezonul al treilea, în echipa lui Sorin Bontea și a avut ceva controverse cu colegii de concurs.

Una peste alta, Puiu, care a fost eliminat din competiție înainte de marea finală, nu a renunțat la bucătărie și s-a stabilit în Constanța, orașul în care s-a născut.

Recent, Ozana Barabancea, care a petrecut câteva zile de concediu pe litoral, l-a întâlnit pe Puiu și s-au pozat împreună.

Cel de-al patrulea sezon ”Chefi la cuțite” începe în această toamnă la Antena 1!

„Insula iubirii” se mută la „Chefi la cuțite”? Diana a pus mâna pe cuțit și a decis să-i impresionezi pe cei trei chefi!... FOTO! Gina Pistol dă din casă și publică pe net o fotografie ”mortală”: ”Momentul acela când îți este dor de camarazii t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x