Antena Căutare

Gall Ildiko aproape că l-a asigurat pe viață pe Scărlătescu! „Zici că e șorici cu maioneză! Tu îți dai seama ce mi-ai făcut?!”

Gall Ildiko este asistent în brokeraj, are 39 de ani și o mare pasiune pentru bucătărie. Dar oare desertul său va impresiona?

Gall Ildiko este asistent în brokeraj, are 39 de ani și o mare pasiune pentru bucătărie. Dar oare desertul său va impresiona?

A venit la emisiune cu o super rețetă de delicii cu clătite! A folosit banane coapte și tot felul de bunătăți, chiar dacă a riscat mult știind că Scărlătescu nu e adeptul dulciurilor.

La văzul preparatului, Florin Dumitrescu nu s-a putut abține să nu comenteze:

„Zici că e șorici cu maioneză! Tu îți dai seama?”

Apoi chefii au dat ochii cu concurenta și, aflând ce meserie are, au propus o asigurare de viață pentru Cătălin Scărlătescu, fiindcă „a slăbit de parcă se stinge pe picioare”!

Totuși, concurenta nu a reușit să impresioneze în acest sezon, dar a fost felicitată și încurajată să meargă mai departe cu gătitul!

Gabriel, rockerul pletos despre care nimeni nu credea că va ajunge bucătar, a făcut senzație la „Chefi la cuțite”! „Am f... Cosmin se plimbă prin pădure pentru a găsi gusturi și arome ieșite din comun! Ce a pus chefilor în farfurie? „De asta am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x