Antena Căutare

Gianny a fost abandonat în copilărie, dar a continuat lupta până a câștigat „Chefi la cuțite”! „Uneori mergeam la stadion și dormeam sub tabela de marcaj”

Gianny Bănuță este câștigătorul celui de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. Chiar dacă viața a fost dură cu el, asta nu l-a împiedicat să fie un învingător!

Gianny Bănuță este câștigătorul celui de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. Chiar dacă viața a fost dură cu el, asta nu l-a împiedicat să fie un învingător!

Povestea sa de viață este una de-a dreptul emoționantă și puțini sunt cei care ar fi reușit să lupte cu atâta forță în fața unui destin plin de provocări.

Astăzi este un bărbat puternic și un bucătar de excepție. Faima nu l-a cucerit, căci a rămas modest și bun la suflet.

„Nu am avut o copilărie prea fericită. Am fost crescut de o mamă care nu prea m-a dorit. Practic mă dădea afară din casă. Voiam doar să mănânc ceva. Uneori mergeam la stadion și dormeam sub tabela de marcaj”, a povestit acesta printre lacrimi.

A fost concurent și în sezonul doi, dar abia în sezonul următor a reușit să se facă remarcat.

Gianny, câștigătorul „Chefi la cuțite”, surpriză uriașă pentru susținători! „De ziua mea voi găti pentru 400 de copii! Și promit că o parte din premiu va fi donat”

„Mie personal îmi e dor să-i spun mamei că o iubesc sau că îmi e dor de ea”

Coincidență sau nu, culoarea mov îl urmărește pe Gianny pretutindeni în viața sa! Și încă o dată, aceasta i-a purtat noroc în emisiunea „Chefi la cuțite”!

Află mai multe în clipul video de mai sus!

Gianny, câștigătorul „Chefi la cuțite”, surpriză uriașă pentru susținători! „De ziua mea voi găti pentru 400 de copii! Ș... Lorant Erdei, unul din oamenii de bază din echipa lui Scărlătescu, are în continuare emoții! Ce face concurentul după co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x