Antena Căutare

Gina Pistol, despre relația cu chef Cătălin Scărlătescu! "Trebuie să mă mărit!". Bat clopotele de nuntă?

Gina Pistol, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”, este o femeie frumoasă și extrem de curtată. Prezentatoarea TV a vorbit în exclusivitate pentru Spynews.ro despre relaţia pe care o are cu Chef Cătălin Scărlătescu, un burlac convins, pe care nimeni nu l-a convins încă să spună un „Da!” la primărie.

Gina Pistol, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”, este o femeie frumoasă și extrem de curtată. Prezentatoarea TV a vorbit în exclusivitate pentru Spynews.ro despre relaţia pe care o are cu Chef Cătălin Scărlătescu, un burlac convins, pe care nimeni nu l-a convins încă să spună un „Da!” la primărie.

"Am înțeles că a slăbit. Dacă ajunge la 90 de kilograme nu am încotro. Vreau, nu vreau trebuie să mă mărit cu el. Una peste alta, noi suntem foarte buni prieteni şi avem glumele noastre, mai ciudate pentru ceilalţi, dar noi ne înțelegem perfect. Ne leagă o relaţie de prietenie şi Cătălin este un om foarte bun", a mărturisit Gina Pistol.

Totul a pornit de la un schimb de replici amuzante dintre cei doi în emisiune, atunci când frumoasa Gina i-a spus chefului că ăi va deveni nevastă, dacp slăbește și ajunge la 90 de kilograme.

Alex Bălan, finalistul sezonului 2 de la „Chefi la cuțite”, chef bucătar la un restaurant din Constanța. Bontea îi oferă... Semifinala și finala „Chefi la cuțite”, luni și marți la Antena 1! Cele mai așteptate momente!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x