Antena Căutare

Irina Fodor, surpriză pentru chefi la jocul de amuletă. Ce se ascunde sub pânza neagră: „N-am vrut să vă țin în suspans!”

Irina Fodor a venit cu o veste neașteptată la jocul de amuletă pentru cei trei chefi. Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au rămas mască la aflarea veștii că vor putea gusta din mai multe tipuri de vin de la Domeniile Cuza.

Colaj cu Irina Fodor, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea la Chefi la cuțite Galerie
Irina Fodor a venit cu o veste neașteptată la jocul de amuletă pentru cei trei chefi | Antena 1

Sezonul 12 Chefi la cuțite a adus o mulțime de surprize pe micile ecrane ale telespectatorilor, printre care se numără concurenți cu povești de viața spectaculoase și amulete extrem de periculoase.

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au trecut prin provocări pe măsura așteptărilor în bucătăria show-ului culinar. Jocurile pentru amuletă au ținut telespectatorii cu sufletul la gură și a creat tensiuni între jurați.

Un moment de-a dreptul memorabil a avut loc în ediția 9 de pe 13 septembrie 2023. Irina Fodor a pășit pe platoul de filmare pentru a le da vești neașteptate chefilor în ceea ce privește miza uriașă pusă în joc.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Cristina Ștefania a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete: „Toți trei o să mă renege!”

Jurații au avut parte de o surpriză când au aflat ce trebuie să gătească și pentru cine. Așadar, aceștia s-au întrecut în cele mai spectaculoase preparate ce i-ar ajuta să câștige avantajul mult dorit: bomba cu amulete.

Ce se ascunde sub pânza neagră din fața Irinei Fodor. Vestea care i-a lăsat cu gurile căscate pe jurați

Chefii au rămas cu gurile căscate când au văzut că sub pânza neagră de pe bancul de lucru se află mai multe sortimente de vin de la Domeniile Cuza. Irina Fodor nu a vrut să-i țină prea mult în suspans, motiv pentru care a dezvăluit tema jocului de amuletă.

„Dragilor, sper că vă place cum v-am așteptat! Avem aici foarte multe feluri de vin, care mai de care mai minunate, iar preparatul vostru trebuie să se împercheze cu unul dintre aceste vinuri”, le-a zis prezentatoarea TV.

Chef Florin Dumitrescu a fost fascinat de faptul că au pairing cu vinurile de la Domeniile Cuza: „Amuleta de astăzi are legătură cu vinul, licoarea zeilor lăsată pe Pământ pentru muritori. Vinul ne leagă și ne dezleagă limbile. Această licoare în jurul căreia ne așezăm și dezbatem subiecte”.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Cine este primul concurent eliminat. Sorin Bontea îl pierde pe Ioan Frățilă (Nea Ion)

De asemenea, jurații au aflat că Ștefania, iubita lui Speak, o să deguste din preparatele lor din ediția 9 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 13 septembrie 2023.

„Acum e acum, amuleta asta spune multe! Nici nu vă imaginați voi cât de multe!”, i-a mai anunțat prezentatoarea TV despre avantajul serii.

Chefilor nu le-a venit să creadă când au văzut că se vor „lupta” pentru o bombă cu amulete.

Înainte de a da startul probei, chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au degustat din vinurile de la Domeniile Cuza pentru a se gândi la pairing-ul pe care vor să-l facă.

„Avem un vin roșu de 2 sau 3 feluri, și unul rose, dar și alb”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Așadar, chef Sorin Bontea a decis să ia vin Fetească Neagră de la Domeniile Cuza, în timp ce chef Florin Dumitrescu a ales un vin Sauvignon Blanc de la Domeniile Cuza.

Debut spectaculos al confruntărilor Chefi la cuțite. Primul battle, lider incontestabil de audiență şi record în acest s... Chef Florin Dumitrescu a câștigat un premiu la polo. Cum l-a surprins soția sa: „Avem și o medalie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x