Antena Căutare

Îți mai amintești de Patricia, concurenta de la „Chefi la cuțite” care a spus că Scărlătescu seamănă cu bulldogul ei francez? Și-a făcut o schimbare radicală de look și n-o mai recunoști!

Unul dintre cele mai vizualizate momente de pe YouTube a emisiunii „Chefi la cuțite” este cel în care Patricia, studentă la Jurnalism, a venit să facă senzație și să demonstreze că are nu numai talent culinar, ci și carismă.

Unul dintre cele mai vizualizate momente de pe YouTube a emisiunii „Chefi la cuțite” este cel în care Patricia, studentă la Jurnalism, a venit să facă senzație și să demonstreze că are nu numai talent culinar, ci și carismă.

Patricia Andrei a venit la „Chefi la cuțite” plină de încredere, dar și înarmată cu un zâmbet larg. Lăudată de mama ei pentru calitățile sale în domeniul bucătăriei, concurenta a povestit că această pasiune a venit pe parcurs, de-a lungul vieții.

„La un moment dat am realizat că niciun preparat nu este suficient de bun dacă nu este gătit de mine”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A pregătit un file de șalău cu sparanghel, sos de rucola și icre de manciuria și apoi a așteptat verdictul!

Ușa s-a deschis și concurenta a dat nas în nas cu cei trei jurați. Glumițele s-au ținut lanț și la un moment dat, Patricia a spus că are un bulldog francez ce seamănă cu...Scărlătescu! Motivul? Amândoi sunt pufoși și drăgălași!

Cum arată chef Florin Dumitrescu, la puțin timp după ce s-a apucat de dietă! Crezi că îl mai recunoști?

Urmărește clipul video de mai sus ca să savurezi și tu unul dintre cele mai urmărite momente de la „Chefi la cuțite”!

Între timp, Patricia și-a făcut o schimbare radicală de look. Urmărește pozele din galeria foto de mai sus ca să vezi cum arată acum.

Și nu uita! Emisiunea „Chefi la cuțite” revine pe 11 și 12 septembrie, la Antena 1!

Florin Dumitrescu, lăsat fără cuvinte la „Chefi la cuțite” chiar de propria soție! Ce a pus la cale partenera sa de viaț... Juniorii impresionează la „Chefi la cuțite”! Copiii iau cu asalt bucătăria în noul sezon al emisiunii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x