Antena Căutare

Janni Alexandridis, imagine emoționantă alături de mama lui. Cum arată cea care i-a ghidat primii pași în bucătărie

Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite, a postat o imagine în care apare alături de mama sa și i-a transmis un mesaj emoționant.

colaj foto Janni Alexandridi cutitul de aur al lui florin dumitrescu sezonul 12 Galerie
Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite, a postat o imagine în care apare alături de mama sa | Antena 1

Janni Alexandridis l-a convins pe chef Florin Dumitrescu în preselecții că merită cuțitul de aur și nu a dezamăgit. Chef-ul de origine greacă a venit din Germania și continuă să demonstreze la fiecare probă că este demn de încrederea primită.

Încă de când a pășit prima dată pe porțite de la Chefi la cuțite, sezonul 12 el a mărturitist că pasiunea pentru gătit o are încă din copilărie Acesta este extrem de apropiat de familie și recent, a publicat în meidul online o imagine în care a apare alături de cea care i-a dat viață.

Cum arată mama lui Janni Alexandridis. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu spune că îi datorează totul femeii care l-a crescut

Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite a postat pe contul lui de Instagram o imagine în care apare alături de mama sa. De profesie bucătar, tânărul a menționat-o pe această și a vorbit despre relația lor specială încă de la preselecții.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 septembrie 2023. Janni Alexandridis a primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu în sezonul 12. Ce a zis

La acel moment, a dezvăluit că este pasionat de bucărătie încă din copilărie pentru că apartamentul în care a crescut era de fapt, un restaurant. De la o vârstă fragedă, el a stat alături de bucătari, a aflat secretele acestei meserii și l-a cuprins „microbul”.

De asemenea, atât mama cât și bunica lui au lucrat în bucătărie și astfel, au fost cele care i-au ghidat primii pași către o carieră de chef. Acum, Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite, i-a mulțumit celei care i-a dat viață și care a pus bazele omului care este astăzi.

„Mamă, mulțumesc pentru tot. Datorită ție am făcut primii pași în bucătărie. Uite cât de departe am ajuns împreună”, a scris Janni Alexandridis de la Chefi la cuțite, sezonul 12 într-un Instastory alături de o poză cu mama sa.

Cine e Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite

Pasiunea pentru bucătărie a lui Janni Alexandridis vine încă din copilărie, de când gătea alături de mama și bunica lui. Tânărul în vârstă de 23 de ani lucrează ca chef bucătar în restaurantul familiei lui din Germania.

Chiar dacă nu este român, concurentul i-a lăsat mască pe jurați cu faptul că vorbește foarte bine limba română. Acesta a dezvăluit că a învățat cuvintele de bază de la colegii săi din bucătărie, care sunt majoritatea români.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Florin Dumitrescu s-a supărat și a țipat la Horia Manea Și Dan Dumitru Ursit (Ursu). Ce a zis

De asemenea, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu se mândrește cu o experiență uluitoare în gastronomie. Janni Alexandridis a lucrat în țara natală, dar a plecat și în străinătate pentru a-și perfecționa talentul culinar.

Mai mult, concurentul a gătit pentru nume mari din industria muzicală și sportivi de renume în toată lumea.

„Am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că ma reușit asta în viață”, a dezvăluit el, vizibil emoționat.

Citește continuarea pe a1.ro.

Probleme de sănătate pentru Florin Dumitrescu. Ce se întâmplă cu chef-ul în prezent: „Am slăbit 5 kilograme”... Cum arată Nadd Hu de la Chefi la cuțite în costum de baie. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu, trup fără secrete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x