Antena Căutare

Cine e Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite. Pentru ce nume celebre a gătit

Janni Alexandridis este cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite. Iată cine este, de fapt, tânărul care l-a impresionat pe jurat cu experiența lui vastă în gastronomie.

Colaj cu Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, în ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Janni Alexandridis este cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite | Antena 1

Janni Alexandridis a primit cuțitul de aur din partea lui chef Florin Dumitrescu în ediția 10 a sezonului 12 Chefi la cuțite. Tânărul a reușit să-i impresioneze pe jurații show-ului culinar cu un preparat simple, dar foarte gustos.

Deși a pășit cu emoții în bucătărie, concurentul nu s-a lăsat intimidat de sentimentele sale. Astfel, acesta s-a descurcat de minune și a făcut un plating pe măsura așteptărilor. În plus, rețeta cu ton a fost pe gustul chefilor.

În timpul jurizării, Janni Alexandridis a susținut că își dorește să facă parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu sau chef Sorin Bontea, însă chef Florin Dumitrescu nu a stat prea mult pe gânduri când a aflat ce experiență are tânărul în arta culinară.

Citește și: Cine este Valentin Florin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Ce a mărturisit despre el

Așadar, juratul i-a oferit cuțitul de aur mizând e faptul că va câștiga sezonul 12 Chefi la cuțite alături de el.

„I-am oferit cuțitul de aur pentru că mi-a dat siguranța că poate, este capabil și se poate descurca în situația de criză”, a spus chef Florin Dumitrescu despre concurentul pe care l-a trimis direct în etapa battle-urilor.

Cine este Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite

Pasiunea pentru bucătărie a lui Janni Alexandridis vine încă din copilărie, de când gătea alături de mama și bunica lui. Tânărul în vârstă de 23 de ani lucrează ca chef bucătar în restaurantul familiei lui din Germania.

Chiar dacă nu este român, concurentul i-a lăsat mască pe jurați cu faptul că vorbește foarte bine limba română. Acesta a dezvăluit că a învățat cuvintele de bază de la colegii săi din bucătărie, care sunt majoritatea români.

De asemenea, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu se mândrește cu o experiență uluitoare în gastronomie. Janni Alexandridis a lucrat în țara natală, dar a plecat și în străinătate pentru a-și perfecționa talentul culinar.

Citește și: Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cum i-a uimit pe chefi

Mai mult, concurentul a gătit pentru nume mari din industria muzicală și sportivi de renume în toată lumea.

„Am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că ma reușit asta în viață”, a dezvăluit el, vizibil emoționat.

„Avem un restaurant de familie și lucrez acolo. De când sunt foarte mic apartamentul nostru a fost restaurantul și în fiecare zi când mergeam la școală vedeam cum chefi pregătea diferite feluri de mâncare în bucătărie. A fost un restaurant grecesc. Bucătăria este locul în care mă simt foarte bine și confortabil de când sunt mic.

I-am zis tatălui meu că vreau să fiu chef pentru o zi în restaurant. Și mi-a zis că dacă vreau să facă asta trebuie să învăț să fiu bucătar. Mama și bunica mea au lucrat în bucătărie. În fiecare zi după școală mergeam și mă uitam la ele. Stăteam să curăț ceapă și să facem curățenie. Bucătăria nu mă lasă în pace, sunt aici în fiecare zi și mă simt foarte bine! Vreau să fac ceva de care oamenii să se bucure”, a mai zis el în cadrul show-ului culinar.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 17 septembrie 2023. Janni Alexandridis a primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu în sezonul 12. C... Chefi la cuțite, lider de audiență. Florin Dumitrescu a dat cuțitul de aur. Diseară, Irina Fodor pune-n joc a treia bom...
Video Chefi la cuțite | Sezonul 12, 4 octombrie 2023. A treia eliminare consecutivă în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu Chefi la cuțite | Sezonul 12, 4 octombrie 2023. A treia eliminare consecutivă în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu Miercuri, 04.10.2023, 23:23
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Răzvan Mincă din echipa turcoaz a fost eliminat. Ce reacție a avut Cătălin Scărlătescu

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Răzvan Mincă din echipa turcoaz a fost eliminat. Ce reacție a avut Cătălin Scărlătescu

Răzvan Mincă din echipa turcoaz fost eliminat în ediția 21 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 4 octombrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a mai pierdut încă un concurent. Farfuria tânărului a obținut cel mai mic punctaj.

Miercuri, 04.10.2023, 23:59
Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce concurent a luat cel mai mare punctaj la duel. Cine i-a surprins pe chefi

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce concurent a luat cel mai mare punctaj la duel. Cine i-a surprins pe chefi

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, după un duel dificil, chefii au avut parte de o surpriză de proporții la eliminare, atunci când au descoperit cine a luat cel mai mare punctaj.

Miercuri, 04.10.2023, 23:51
Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat cel de-al șaselea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat cel de-al șaselea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda

Banda a adus verdictul pentru cel de-al șaselea battle, din ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Descoperă cine a avut cea mai bună farfurie în ediția din 4 octombrie 2023.

Miercuri, 04.10.2023, 22:28
Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle. Ce a zis

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle. Ce a zis

Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Miercuri, 04.10.2023, 21:45
x