Antena Căutare

Lacrimile și emoțiile au dat năvală! Rareş a ajuns în platoul "Chefi la Cuţite" și le-a mulțumit tuturor pentru ajutor

Un copil cu un suflet mare, un băiat care vede viața ca pe un dar, un om care a smuls lacrimi într-un show de divertisment.

Un copil cu un suflet mare, un băiat care vede viața ca pe un dar, un om care a smuls lacrimi într-un show de divertisment.

Are opt ani și știe deja că atunci când va fi mare va fi pilot de raliu. Însă, pentru moment, mai are de trecut câteva hopuri. Rareș s-a născut cu cea mai gravă formă de „spina bifidă”, iar în urma acestui diagnostic medicii nu îi dădeau nicio șansă de supraviețuire.

De la acest defect al dezvoltării tubului neural au apărut și alte probleme, complicații, operații peste operații. Rareș este acum în scaun cu rotile, dar părinții lui fac eforturi supraomenești pentru a-l sprijini și pentru a-i oferi toate tratamentele care într-o zi l-ar putea face să se ridice.

Rareș a venit alături de părinți în platoul ”Chefi la cuțite” pentru a-i cunoaște pe toți, dar și pentru a-și primi premiul de 3.000 de euro. ”Vă mulțumesc tuturor”, au fost cuvintele care au smuls zâmbete și lacrimi deopotrivă.

7 farfurii din 7 pentru Bontea! Scandal la "Chefi la Cutite" după ce Sorinel "Cuţitul de Aur" a câşt... Surpriză muzicală pentru chefi! În timp ce ”banda cu farfurii” le toca nervii, Mihail a apărut, LIVE, cu imnul ”Mă ucide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x