Antena Căutare

Manechinele au făcut senzație la „Chefi la cuțite”! „Câtă frumusețe strânsă la un loc...”

În această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, jurizare a fost făcută de fotomodele frumoase și sexy, cu gusturi rafinate în materie de mâncare!

În această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, jurizare a fost făcută de fotomodele frumoase și sexy, cu gusturi rafinate în materie de mâncare!

Sarcina de-a pregăti o rețetă gustoasă și aspectuoasă nu a fost una ușoară, iar tensiunile au atins cote uriașe în bucătărie. Totuși, acesta a fost și momentul în care Scărlătescu a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Ingredientele impuse? Porumbel, prepeliță și fazan, adică tipuri de carne ce nu sunt ușor de gătit!

„Câtă frumusețe strânsă la un loc...”, le-a complimentat Gina Pistol pe fete.

Manechinele au gustat și au apreciat fie aspectul, fie savoarea. La final, fiecare a votat farfuria care i-a plăcut cel mai mult!

Oare cine va câștiga această probă? Rămâne de văzut!

Scărlătescu a făcut mărturisirea momentului! „Eu știu cum e treaba! Bontea e căsătorit de 2000 de ani, iar Dumitrescu...... Scărlătescu le-a cucerit pe fotomodele! „Nici manechinele astea nu mai sunt ce erau înainte...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x