Antena Căutare

Scărlătescu a făcut mărturisirea momentului! „Eu știu cum e treaba! Bontea e căsătorit de 2000 de ani, iar Dumitrescu...”

Când a auzit că jurizarea farfuriilor va fi făcută de fotomodele, Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Când a auzit că jurizarea farfuriilor va fi făcută de fotomodele, Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Manechinele sunt jurații speciali ai acestei seri. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au dat tot ce au avut mai bun pentru a putea să cucerească papilele gustative ale tinerelor sexy, prezentându-le cele mai savuroase și aspectuoase farfurii!

Nu a fost o treabă ușoară, căci se presupune că fotomodelele au gusturi rafinate!

A fost momentul în care Scărlătescu a făcut o declarație neașteptată:

„Eu după ce am fost născut am fost adus direct la restaurant. M-am jucat pe la picioarele manechinelor, am crescut printre ele. Când m-am făcut mai mare...Ce era să-mi placă și mie?! Tot fotomodelele”, a mărturisit acesta sincer.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli detaliile picante ce au ieșit la iveală despre acest subiect!

Farsă uriașă la „Chefi la cuțite”! Ce a pus la cale Chef Florin Dumitrescu pentru colegii săi?... Manechinele au făcut senzație la „Chefi la cuțite”! „Câtă frumusețe strânsă la un loc...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x