Antena Căutare

Meniu internațional sub cloșurile ”Chefi la cuțite”

Edițiile jurizărilor pe nevăzute ale emisiunii culinare ,,Chefi la cuțite” sunt pe final, dar surprizele continuă să apară sub cloșurile de pe banda misterelor.

Edițiile jurizărilor pe nevăzute ale emisiunii culinare ,,Chefi la cuțite” sunt pe final, dar surprizele continuă să apară sub cloșurile de pe banda misterelor.

Săptămâna aceasta, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat preparate neobișnuite, dar foarte gustoase din gastronomia internațională. Concurenții au ales ingrediente speciale din bucătăria Lidl cu ajutorul cărora au refăcut rețete vietnameze, franțuzești, sau specifice Cambodgiei.

Cele care au făcut diferența au fost condimentele de înaltă calitate din cămara Lidl ce au păstrat savoarea autentică a unui meniu internațional.

Printre farfuriile câștigătoare ce au făcut deliciul juraților s-au numărat supa costaricană de fasole neagră cu oua poșate, broasca Tinolang, sau melcii cu cremă de unt al forno.

Și pentru ca periplul culinar să fie complet, câștigătorul sezonului 3 „Chefi la cuțite” a propus un preparat exotic, care a necesitat mult curaj pentru a fi degustat- tarantulă tempura.

Să vă dea Dumnezeu sănătate și Măicuța Domnului dimpreună cu El! A tăiat mărarul cu toporul, dar i-a făcut să râdă cu la... Chef Florin Dumitrescu, mesaj complet neașteptat pe Facebook! Fanilor nu le-a venit să creadă! „Acum este rândul...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x