Antena Căutare

Mesajul lui Fabian Soare, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut concurentul lui Cătălin Scărlătescu

Fabian Soare a fost eliminat de la Chefi la cuțite, iar la scurt timp după ce au fost difuzate imaginile de la momentul eliminării, fostul concurent al lui Cătălin Scărlătescu a postat un mesaj pe rețelele sociale.

Colaj cu Fabian Soare la Chefi la cuțite Galerie
Fabian Soare din sezonul 12 de Chefi la cuțite a publicat mai multe imagini și un mesaj, la scurt timp de la difuzarea eliminării sale de la Chefi la cuțite. | Antena 1

Fabian Soare din sezonul 12 de Chefi la cuțite a publicat mai multe imagini și un mesaj, la scurt timp de la difuzarea eliminării sale de la Chefi la cuțite. Tânărul a primit numai 5 puncte la proba care presupunea pregătirea unui fel de mâncare care să meargă bine cu bere.

Fabian Soare a recunoscut că a fost supărat din cauza eliminării, însă i-a mulțumit lui Cătălin Scărlătescu pentru oportunitatea de a-l alege la el în echipă.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Fabian Soare a venit cu „potențialul în ochi”, dar a primit un test fulger

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Fabian Soare, după ce a fost difuzată ediția în care a părăsit Chefi la cuțite. Ce a recunoscut concurentul lui Cătălin Scărlătescu

„Recunosc că am plecat supărat, cu un Risotto acru în care n-am pus nimic acru. Dar în același timp, apreciez enorm oportunitatea de a fi selectat din mii de concurenți! Mulțumesc chef Cătălin Scărlătescu.

P.S. În ultimele poze vedeți exact ce s-a întâmplat după eliminare”, a scris Fabian Soare în dreptul imaginilor pe care le-a postat pe Instagram.

În utimele imagini Fabian Soare apare zâmbind, la un restaurant, alături de iubita sa.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. De ce a răbufnit Sorin Bontea. Cătălin Scărlătescu, enervat de Cosmin Berki și Raluca Hulubei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fabian Soare a fost eliminat de la Chefi la cuțite, după battle-ul cu numărul 5 din sezonul 12

Fabian Soare a fost eliminat din competiția sezonului 12 Chefi la cuțite cu un preparat care a luat doar 5 puncte. Concurentul a pus capul în pământ când a aflat că trebuie să plece acasă.

„Asta e, frate! Jur că sunt șocat! Habar nu am ce am făcut atât de greșit, chiar nu am idee. Sunt extrem de dezamăgit”, a spus tânărul.

„De ce, mă, farfuria aia?! Ce căuta brânza aia cu miere? Cum să le faci pe alea? Erai direct din altă poezie”, i-a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

„Pleacă un om, iar voi știți să gătiți doar la proba individuală. Nu așa se face, dragii mei! Se pune osul la muncă! Era o echipă frumoasă când v-am ales. O zi ciudată, am avut un discurs trist”, a fost o parte din discursul pe care l-a ținut juratul echipei sale, după eliminarea lui Fabian Soare.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Echipa albastră (Saint Tropez) a pierdut încă un concurent, într-o ediţie lider de piaţă. Ce urmează diseară la Chefi la... Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Echipele s-au întrecut la o probă de viteză. Ce a făcut Alex Mihoc și de ce s-au ener...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x